Etsi tältä sivustolta

Sunnuntaina edessä vierailu Bolt Arenalle

Julkaistu

Honka jatkaa kauttaan Kansallisessa Liigassa jälleen sunnuntaina 7.7., kun keltamustat matkaavat naapurikaupungin Helsingin puolelle. Vastassa Bolt Arenalla klo 14.00 alkavassa ottelussa on HJK.

Honka pääsee lähtemään sunnuntaihin kaikki kilpailut mukaanlukien kolmen ottelun voittoputkessa. Ensin kaatui Suomen Cupissa Valtti, sitten liigassa Ilves ja tiistaina Cupin neljännesävälierissä oman seuran U18 Akatemia.

Kansallisen Liigan sarjataulukosta Honka löytyy sijalta kuusi. Sarja on kuitenkin erittäin tasainen ja esimerkiksi sijoilla neljä ja viisi tasapisteissä olevat Ilves ja Åland United ovat Honkaa vain yhden pisteen edellä.

HJK:n kausi on ollut vahva. Se johtaa sarjaa puhtaalla pelillä, voitettuaan jokaisen kymmenestä pelaamastaan liigaottelusta. Hongalla on siis sunnuntaina mahdollisuus aiheuttaa sarjan kärkijoukkueelle sen kauden avaustappio. Suomen Cupissa HJK on Hongan tapaan puolivälierissä. Se voitti neljännesvälierässään TPS:n vieraskentällä 2-0.

Honka ja HJK ovat kohdanneet kerran aiemmin tällä kaudella. Sarjan toisella kierroksella Tapiolan urheilupuistossa nähtiin tiukka kamppailu pisteistä, jonka vierasjoukkue HJK vei lopulta 1-0 lukemin. Viime kaudella Honka puolestaan voitti molemmat Bolt Arenalla pelatutu kohtaamiset 1-0, kun taas HJK oli kertaalleen parempi Tapiolan urheilupuistossa luvuin 2-0.

Tiedostamme, että HJK on pelannut vakuuttavan alkukauden, mutta tiedämme myös, että voimme voittaa minkä tahansa joukkueen tässä liigassa. Sunnuntaina on edessä kova kamppailu, jota lähdemme voittamaan. Klubi on suoraviivainen joukkue ja heillä on hyviä maalintekijöitä. Meidän täytyy olla valmiita juoksemaan paljon ja tekemään töitä kentän jokaisella osa-alueella, erityisesti kummassakin boksissa, kommentoi paluun Honkaan tehnyt Milla Punsar.

HJK vs FC Honka siis Töölön Bolt Arenalla sunnuntaina 7.7. klo 14.00. Hongan seuraava kotiottelu on vuorossa perjantaina 19.7. Silloin vieraaksi Tapiolan urheilupuistoon saapuu PKKU.

Back to top