Etsi tältä sivustolta

Suomen Cupin neljännesvälierissä huomenna Hongan joukkueiden kohtaaminen

Julkaistu

Suomen Cupin neljännesvälierissä nähdään Hongan joukkueiden kohtaaminen, kun U18 Akatemia ja Kansallisen Liigan joukkue kohtaavat tiistaina 2.7. Ottelu käynnistyy Tapiolan urheilupuiston stadionilla klo 19.00 ja siihen on vapaa pääsy.

Hongan liigajoukkue on pelannut Suomen Cupia kaksi ottelua. Kolmannella kierroksella kaatui PK-35/2 5-0, kun maalinteosta vastasivat Jasmin Leppioja (2), Wilma Sjöholm, Elli Seiro ja Ida Heikkinen. Neljännellä kierroksella vastaan asettui vieraskentällä Valtti. Seiron hattutemppu, Jelena Todoshchenkon kaksi osumaa ja Eevi Sutelan ja Sjöholmin maalit toivat 7-0 voiton.

U18 Akatemia aloitti Cup-taipaleensa liigajoukkueen tapaan kolmannelta kierrokselta. Se kaatoi ensin Naisten Ykköstä johtavan HJK Akatemian 3-2, noustuaan kahden maalin takaa voittoon Senni Kemppaisen, Venla Talvitien ja Alina Haapaniemen maaleilla. Samat voittolukemat nähtiin myös seuraavalla kierroksella toista Ykkösen joukkuetta vastaan, kun KTP-ottelu tarjosi aikamoista draamaa. Kotkalaiset siirtyivät ensin johtoon, jonka jälkeen Talvitie ja Sanni Kaukonen veivät keltamustat 2-1 johtoon. KTP tasoitti lisäajan ensimmäisellä minuutilla, mutta Haapaniemi viimeisteli voittomaalin ajassa 90+5.

Odotan tiistain peliltä tietysti voittoa. Vastustaja on meille tuttu ja normaalilla hyvällä suorituksella voitto tulee kotiin. B-tytöillä on voittoputki päällä, joten heillä on hyvä vaihe menossa. Peli tulee varmasti olemaan viihdyttävä, Neela Antikainen sanoo.

HPS:sta täksi kaudeksi Honkaan siirtynyt Antikainen kertoi myös ajatuksiaan tähänastisesta ajasta keltamustissa.

Ensimmäinen kausi on ollut hieman rikkonainen omalta kohdaltani, pieniä loukkaantumisia on ollut pitkin talvea ja kevättä. Nyt olen päässyt hyvään kuntoon ja odotan innolla tulevia pelejä. Muuten joukkueeseen olen päässyt hyvin sisään. Joukkue tuntuu jo täysin omalta ja meillä on tosi hyvä ja kiva meininki täällä Tapiolassa.

Hongan pelaamisesta löytyy vielä kehitettävääkin.

Meidän pitää olla vielä parempia pallon kanssa. Joskus menetämme pallon liian helposti vastustajalle. Prässäämisen tulee toimia kollektiivina ja niissä pitää olla paremmin hereillä. Siten saisimme pallon riistoja vielä enemmän, ja niistä pääsisimme paremmin iskemään vastustajan puolustukseen. Tästä hyvänä esimerkkinä on lauantain ottelun maali Ilvestä vastaan, missä Wilma (Sjöholm) sai katkosta pallon ja teki maalin, hän summaa.

Suomen Cupin neljännesvälierä Honka U18 Akatemia vs Honka Tapiolan urheilupuiston nurmella huomenna tiistaina 2.7. klo 19.00. Otteluun on vapaa pääsy.

Back to top