Info

Otteluinfo 2021 kotiotteluihin

Kaikkien ottelutapahtumiin osallistuvien turvallisuuden takaamiseksi ottelujärjestelyissä on muutoksia verrattuna ns. normaaliin ottelutapahtumaan. Toivomme, että noudatat ohjeita tarkkaan, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan espoolaisesta huippujalkapallosta turvallisesti.

Käsiohjelmaa ei ole saatavissa otteluissa paperisena versiona. Sähköisenä se on luettavissa nettisivuillamme osoitteessa: www.fchonkanaiset.fi/kasiohjelma

Kaudelle 2021 Kansallisen Liigan ottelut muuttuivat maksullisiksi. Lippu tulee esittää portilla lipuntarkastajalle. Liput voit ostaa nettisivuiltamme osoitteessa: www.fchonkanaiset.fi/liput

Lippujen hinnat ovat:
Aikuinen 10€
Lapsi (6-12v) 5€
Opiskelija ja Eläkeläinen 5€ (Todiste esitettävä portilla)
Lapsi (0-5v) 0€
Inva-katsojan saattaja sisään ilmaiseksi.

Heinäkuu 2021

Ottelutapahtumissa yleisömäärä stadionilla on rajattu. Suljetut alueet ovat poistuneet, joten katsojat voivat vapaasti valita katsomonsa, kuitenkin turvaetäisyydet säilyttäen. Stadionalueella on voimassa maskisuositus. Käsidesit sijaitsevat sisääntuloporteilla, kioskien yhteydessä, sekä käymälöissä.

Stadionille pääsee sisään Kansallisen Liigan ja Veikkausliigan kausikortilla tai ostamalla lipun Tiketistä. Suosittelemme vahvasti hankkimaan lipun etukäteen. Lippuja pääset ostamaan tästä! Myös stadionin portin yhteydessä on kyltti, jonka QR-koodi ohjaa suoraan lipunmyyntisivulle. Lähimmät Tiketin lipunmyyntipisteet sijaitsevat Esport Arenalla ja Esport Centerissä. Stadionalueella ei ole lipunmyyntipistettä.

Akkreditoituneiden sisäänkäynti tapahtuu pelaajaportista Honka-talon kulmalta. Ottelua seurataan Aurinkokatsomossa (F,G ja H-katsomo) Akkreditoituneet saavat omat ohjeensa hyväksytyn akkreditoinnin yhteydessä.

Katsojien sisäänkäynti tapahtuu pääkatsomon takana, Koivu-Mankkaan tien puolelle olevasta pääportista (Gate 2).

Ottelun käsiohjelma on luettavissa sähköisesti osoitteessa: www.fchonkanaiset.fi/kasiohjelma/.

Ottelutapahtumassa ei ole anniskelua.

Ethän tule ottelutapahtumaan sairaana tai jos sinulla on minkäänlaisia koronavirustautiin sopivia oireita. Otteluita voit seurata myös Ruutu+ -palvelusta.

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi. Uusista käytännöistä tiedotamme tällä sivulla, uutisissa, sekä sosiaalisen median kanavissamme.

#MeOllaanHonka

Yhteistyössä