Etsi tältä sivustolta

Sara Kuusimäki lainalle PK-35:den riveihin

Julkaistu

Hongan Sara Kuusimäki siirtyy lainalle liigajoukkue PK-35:den paitaan. Täksi kaudeksi HFA:sta Honkaan saapunut Kuusimäki on pelannut kauden aikana neljä ottelua EPS:n paidassa Kakkosta, sekä yhden ottelun FC Honka/2:ssa Kolmosta.

Tämä on hyvä mahdollisuus Saralle kamppailla peliajasta PK-35:ssä. Hän on harjoittelut todella hyvin, mutta kilpailu hänen pelipaikalleen on ollut todella kovaa ja emme ole pystyneet tarjoamaan Saralle tarvittavia minuutteja hänen kehityksensä jatkamiseksi. Hänellä on kanssamme monivuotinen sopimus, joten on tärkeää, että voimme tarjota hänelle pelipaikan liigasta. Iso kiitos PK-35:delle ja Diogo Pintolle tästä yhteistyöstä. Jatkamme Saran kehityksen seuraamista tulevissa peleissä ja toivomme hänelle kaikkea hyvää PK-35:n paidassa tällä kaudella, sanoo päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top