Etsi tältä sivustolta

Milla Punsar palaa Honkaan!

Julkaistu

Hongan monivuotinen luottopelaaja ja kapteeni Milla Punsar palaa keltamustaan paitaan. Sopimus kattaa käynnissä olevan kauden lisäksi ensi kauden.

Punsar siirtyi Honkaan EPS:stä kaudelle 2015 ja pelasi heti ensimmäisellä kaudellaan liigatasolla kuudessatoista pelissä. Yhteensä liigaotteluita on tähän mennessä kasassa 146, joissa Punsar on viimeistellyt 41 maalia. Kaiken kaikkiaan kilpailullisia otteluita Hongan edustusjoukkueessa on komeat 161.

Punsar siirtyi Hongasta Saksan Bundesliigaan, SV Meppenin paitaan talvella 2023. Hän pelasi Meppenin paidassa kymmenen Bundesliigaottelua ja teki niissä yhden maalin. Kauden jälkeen hän palasi Suomeen ja kuntouduttuaan loukkaantumisesta pelasi kahdessa Kansallisen Liigan ottelussa Hongan paidassa. Syksyllä 2023 oli edessä paluu Saksaan ja Bundesliigaan, tällä kertaa Freiburgin riveihin. Punsar pelasi kuluneella kaudella Freiburgissa kahdessatoista Bundesliiga-ottelussa, sekä kahdessa Cup-ottelussa. Freiburg sijoittui sarjassa yhdeksänneksi.

Hienoa palata Suomeen ja kotiin Saksassa vietettyjen kausien jälkeen. Pelaajat ja taustat ovat toivottaneet minut erittäin tervetulleeksi takaisin. Toivon, että voin hyödyntää Saksasta saamiani oppeja ja tuoda kokemusta nuoreen ryhmäämme. Meillä on joukkueellinen loistavia pelaajia ja uskon, että se on tulossa vielä paremmin esiin pisteidenkin valossa. Suomeen saavuttuani olen tehnyt kuntoutusta ja odottanut innolla paluuta tositoimiin. Honka on minulle merkittävä seura ja on aina kunnia saada pukea keltamusta paita päälle, Punsar sanoo.

Olen iloinen toivottaessani Millan takaisin Honkaan. Hän on pelannut kaksi kautta Bundesliigassa maailman parhaiden pelaajien kanssa ja heitä vastaan ja tuo ehdottomasti paljon lisäarvoa joukkueeseemme kokemuksillaan. Millan kentälle tuomat ominaisuudet ovat ilmeisiä, hän pystyy muuttamaan peliä niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä ja on tehnyt niin Hongassa monena vuonna. Yhtä arvokasta on myös hänen johtajuutensa. Meillä on nuori joukkue täynnä pelaajia, joilla on tavoitteet pelata kärkisarjoissa. Ei ole parempaa ihmistä jolta saada neuvoja kuin sellainen, joka on jo ollut siellä. Tervetuloa kotiin Milla!, toivottaa päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top