Etsi tältä sivustolta

Honka matkaa lauantai-illan otteluun Ahvenanmaalle

Julkaistu

Hongan kausi jatkuu jälleen huomenna lauantaina 15.6. kun se matkustaa Ahvenanmaalle kohtaamaan Åland Unitedin Wiklöf Holding Areenalla klo 18.00 alkavassa ottelussa.

Honka kärsi viime kierroksella niukan tappion kotinurmellaan, kun PK-35 iski ottelun ainoan maalin ja voitti lukemin 1-0. Hongalla oli omat tilaisuutensa maalintekoon erityisesti ottelun loppupuolella, mutta palloa ei saatu vastustajan verkkoon asti.

Viime ottelun tappio antaa meille ehdottomasti virtaa ja halua tulevaan peliin. Pelimme oli ajoittain hyvää ja hallitsimme ottelua. Emme kuitenkaan saaneet haluamaamme tulosta, jota lähdemme nyt hakemaan, Ida Heikkinen sanoo.

Honka on sarjassa ennen lauantain otteluita kuudentena yhdeksällä pisteellä. Viidenteen sijaan matkaa on vain kaksi pistettä. Lauantain vastustaja Åland United majailee puolestaan kaksi sijaa ja neljä pistettä ylempänä. Jaossa on siis jälleen tärkeät sarjapisteet.

Matkustaminen vieraspeliin Ahvenanmaalle on aina oma juttunsa verrattuna moniin muihin vierasreissuihin.

Ahvenanmaan reissut ovat luonnollisesti erilaisia kuin muut vieraspelit. Matkustaminen vie paljon aikaa ja energiaa, joten meidän täytyy keskittyä valmistautumiseen ja olla hereillä heti pelin alkuminuuteilla, Heikkinen toteaa.

Honka kaatoi Åland Unitedin viime kaudella joukkueiden jokaisessa kohtaamisessa. Jokainen kolmesta kamppailusta päättyi keltamustien hyväksi yhden maalin erolla ja odotettavissa on jälleen tasainen ja jännittävä ottelu.

Ottelumme Ålandia vastaan ovat aina olleet tiukkoja ja jännittäviä. Olemme molemmat nopeita joukkueita, joten uskon, että peli tulee olemaan hyvin tapahtumarikas ja viihdyttävä. Koenkin, että meille on tärkeää pystyä hallitsemaan pelin rytmiä, jotta saamme kolme pistettä, Heikkinen summaa.

Åland United vs Honka siis Maarianhaminan Wiklöf Holding Areenalla lauantaina 15.6. klo 18.00. Ahvenanmaan vierasreissun jälkeen edessä on Suomen Cupin viidennen kierroksen ottelu Valttia vastaan Puotilan tekonurmella keskiviikkona 19.6. klo 20.05. Seuraava kotiottelu Tapiolan urheilupuistossa on vuorossa puolestaan lauantaina 29.6. klo 16.00, jolloin vastaan asettuu Ilves.

Back to top