Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa lauantaina kotonaan PK-35:den

Julkaistu

Honka pelaa toisen perättäisen kotiottelunsa Tapiolan urheilupuiston nurmella huomenna lauantaina 8.6., kun vastassa klo 16.00 alkavassa ottelussa on PK-35. Liput otteluun tästä!

Honka pelasi viime kierroksella kauden ensimmäisen ottelunsa kotinurmella, kun vastassa oli PK-35 Vantaa. Ottelu tarjosikin upeasti kannattaneelle kotiyleisölle viihdettä koko rahan edestä, kun yhteensä nähtiin viisi maalia. Honka osui kolmesti Ilona Wallan kahdella ja Elli Seiron yhdellä maalilla ja nappasi näin täyden pistepotin itselleen.

– Viime peli ei ollut pallollisesti ehkä sitä kauneinta, mutta samanlainen asenne halutaan kentälle myös nyt lauantaina. Meillä on jälleen hyvä treeniviikko takana, joten olemme varmasti valmiita peliin, keskikentän Armi Heikkilä toteaa.

Nurmi oli viime pelissä erinomaisessa kunnossa ja kotiyleisö oli isossa roolissa mahtavan tunnelman luomisessa. Saamme treenata nurmella koko kesän, mikä on etu, joka tulee hyödyntää. Kaikki tietävät, ettei tekikseltä siirtyminen nurmelle ole aina helpointa.

Honka lähtee lauantain otteluun Kansallisen Liigan sijalta kuusi. Sarja on hyvin tasainen. Ero viidentenä olevaan Ilvekseen on vain kaksi pistettä. Keltamustat ovat keränneet kauden seitsemästä ensimmäisestä ottelusta yhdeksän pistettä. Sisäisen maalipörssin kärkinimi on neljän osuman Ilona Walta, Wilma Sjöholm on tehnyt kaksi maalia, Inka Kaivola, Elli Seiro ja Ida Heikkinen kukin yhden.

Vierasjoukkue PK-35 löytyy ennen ottelua sarjataulukosta yhden sijan Hongan alapuolelta. Seitsemässä ensimmäisessä ottelussaan se on ottanut voiton JyPK:ta vastaan lukemin 1-0, pelannut tasan sekä PKKU:ta että PK-35 Vantaata vastaan ja kokenut tappion neljässä muussa ottelussaan. Maaleja joukkue on tehnyt toistaiseksi seitsemän, joista viisi on mennyt eri pelaajille ja kahdesti osuma on merkitty vastustajan omaksi maaliksi.

Uskon, että pääsemme olemaan paljon pallossa ja siten haluamme olla pelin tahdin määräävä joukkue. Meidän on tärkeää olla kärsivällisiä pallon kanssa sekä välttää isoja ailahteluita pelaamisessa. Maalintekopaikoille päästessä pitää olla ahneita. PK-35 on vaarallinen erikoistilanteissa, joten niihin erityishuomio, Heikkilä summaa.

Honka vs PK-35 siis Tapiolan urheilupuiston nurmella huomenna lauantaina 8.6. klo 16.00! Tervetuloa!

Back to top