Etsi tältä sivustolta

Honka PKKU:n vieraaksi Keravalle

Julkaistu

Hongan kausi jatkuu kauden kolmannella ottelulla ja toisella vierasottelulla huomenna lauantaina 27.4. Suuntana on Kalevan urheilupuisto Keravalla ja kotijoukkueena vastassa PKKU. Ottelu käynnistyy klo 15.00.

Keltamustien kausi ei ole käynnistynyt pisteiden valossa parhaalla mahdollisella tavalla, sillä kahden ottelun jälkeen pistesarake näyttää vielä nollaa.

Kausi ei ole alkanut halutulla tavalla, mutta meillä ei kuitenkaan ole mitään stressiä, sillä koko kausi on vielä edessä, puolustaja Daniela Sandås sanoo.

Avausottelu Ilvestä vastaan päättyi 1-3 lukemiin Ida Heikkisen laukoessa Hongan osuman. Viime kierroksella HJK oli niukasti parempi lukemin 0-1.

Viime peleissä isoin ongelmamme on ollut se, että emme ole pitäneet huolta pallosta riittävän hyvin ja olemme tehneet hätäisiä ratkaisuja. Siksi olemme joutuneet enemmän vain puolustamaan, mikä vie paljon voimaa. Se on tärkein asia mitä meidän pitää parantaa ensi peliin, Sandås toteaa.

Viime pelissä Klubia vastaan meidän puolustuspelimme toki parani, ja se otetaan mukaan seuraavaan peliin. Kaikki alkaa kompaktista ja hyvästä puolustuspelistä!, hän jatkaa.

Sarjanousija PKKU avasi kautensa heti tasapelipisteellä, kun se pelasi maalittoman tasapelin PK-35 Vantaan vieraana. Joukkueen toinen ottelu sen sijaan tarjosi runsaasti maaleja, mutta ei pisteitä keskiuusimaalaisille, kun JyPK voitti 3-2. Joukkueen liigamaaleista ovat vastanneet tähän mennessä Ella Leskelä ja Rosa Wikström.

PKKU tulee nälkäisenä peliin ja heillä on varmasti kova halu voittaa. Meidän pitää siksi olla valmiina taistelemaan, jos haluamme ottaa voiton kotiin, Sandås summaa.

Joukkueet kohtasivat talven aikana kahdessa harjoitusottelussa, jotka molemmat päättyivät tasapeleihin (1-1 ja 2-2).

PKKU vs FC Honka siis Kalevan urheilupuiston tekonurmella Keravalla lauantaina 27.4. klo 15.00. Ruutu+ näyttää ottelun suorana!

Honka palaa kotiin Tapiolan urheilupuistoon lauantaina 4.5., jolloin vastassa on JyPK kello 16.00 alkaen. Osta lippu otteluun tästä!

Back to top