Etsi tältä sivustolta

Hongalle niukka maalin tappio kotiavauksesta

Julkaistu

Honka avasi kautensa myös kotikentällä, kun paikallisottelussa vastassa oli HJK. Lumisissa olosuhteissa pelattu kamppailu päättyi lopulta maalin erolla vieraille, loppulukemien ollessa 0-1.

Avausjakso

HJK sai luotua ottelun alussa painetta Hongan päätyyn, mutta keltamustat puolustivat uhrautuvaisesti ja maali pysyi puhtaana. Liisa Tuomi oli myös maalillaan hyvin mukana muutamassa vaarallisessa tilanteessa.

HJK onnistui kuitenkin avaamaan maalinteon puolen tunnin kohdalla. Lilli Halttunen sai jalkansa vapaaksi boksin rajoilla ja laukaus painui Honka-verkkoon yläriman kautta.

Honka pääsi hyökkäämään muutaman kerran vastaan, mutta viimeiset ratkaisut jäivät ponnettomiksi. Kymmenisen minuuttia ennen taukoa Ilona Walta laukoi, mutta Annika Laihanen torjui. Tauolle mentiin maalin vierasjohdossa.

Toinen jakso

HJK sai luotua toisella jaksolla muutamia paikkoja, mutta ne Tuomi ja Honka-puolustus hoitivat. Keltamustien paikat tasoitusosumaan jäivät kuitenkin vähiin, eikä lisämaaleja nähty kumpaankaan päähän. Näin ollen pisteet vieraille lukemin 0-1.

– Halusimme parantaa viime ottelusta ja teimmekin sen puolustuspelaamisessamme. Olimme tiiviimpiä ja halusimme rajoittaa HJK:n tilaa hyökätä linjan taakse. Onnistuimme puolustamaan suurilta osin melko hyvin, mutta emme käyttäneet vastahyökkäystilaisuuksiamme niin hyvin kun olisi pitänyt. Ne ovat pelimme osa-alueet, joiden kehityksen eteen voimme tehdä töitä tulevalla viikolla, päävalmentaja Omar Adlani totesi ottelun jälkeen.

En ole pettynyt, sillä tiedän että joukkue antoi kaikkensa tähän peliin. En koskaan epäile heidän panostaan. Se tulee kantamaan ajallaan hedelmää. Kausi on pitkä ja meidän pitää luottaa prosessiin. Kiitos kannattajille jotka tulivat kannustamaan tässä kauniissa säässä. Olette kaikki fantastisia!, Adlani päätti.

Hongan kausi jatkuu vierasottelulla viikon päästä lauantaina, kun vastassa on PKKU. Kotikentälleen keltamustat palaavat sitä seuraavana lauantaina 4.5. Silloin Tapiolan urheilupuistossa vastassa on klo 16.0 alken JyPK. Liput otteluun tästä!

Hongan avauskokoonpano:
#3 Aura Nyholm (70′ Ida Heikkinen)
#4 Daniela Sandås
#9 Elli Seiro
#12 Liisa Tuomi (MV)
#15 Ilona Walta
#17 Matilda Kuusniemi Fishwick (62′ Ada Eronen)
#20 Inka Kaivola
#28 Eevi Sutela
#33 Wilma Sjöholm
#35 Armi Heikkilä (78′ Jelena Todoshchenko)
#42 Noora Hämäläinen

Vaihdossa: #5 Sanra Pulliainen, #19 Nelli Miettinen, #22 Annika Idman, #23 Viivi Pietilä (MV)

Back to top