Etsi tältä sivustolta

Hongan kotiavaus edessä lauantaina

Julkaistu

Honka avaa kauden 2024 myös kotiotteluiden osalta lauantaina 20.4., kun vastassa paikalliskamppailussa on HJK klo 16.00 alkaen! Ottelu pelataan Tapiolan urheilupuiston TN1:llä. Nappaa liput tästä ja tule kannustamaan Honka voittoon!

Aiemmin urallaan myös HJK:ta edustanut Ilona Walta siirtyi Honkaan täksi kaudeksi. Hän on ollut tyytyväinen aikaansa keltamustissa.

– Hyvin on homma startannut. Joukkueessa on mukava olla ja asiat toimivat täällä erinomaisesti. Joten hyvällä mielellä kohti kauden pelejä joukkueen kanssa, Walta sanoo.

Honka kärsi avausottelussaan 1-3 tappion Ilvekselle Tammelan stadionilla. Keltamustien maalin laukoi liigauransa avausosumalla Ida Heikkinen.

– Odotan, että kotikentällä nähdään nälkäinen ja näytönhaluinen Honka. Kokonaisuudessa uskon, että pelistä tulee jännittävä ja tasainen taisto pisteistä, Walta kommentoi.

Hän odottaa innolla kauden ensimmäistä peliä kotona Tapiolan urheilupuistossa.

– Kotipelissä on aina omanlaisensa fiilis, joten olen todella innostunut tämän kauden kotiavauksesta. Myös katsojien hyvä kannustus Hongan kotipeleissä on jäänyt itselleni mieleen edellisiltä vuosilta.

Meillä on ollut hyvä treeniviikko ja olemme analysoineet asioita, joita meidän tulee parantaa seuraavaan otteluun. Meidän tulee olla joukkueena varmempia puolustuspelissämme ja käyttää vahvuuksiamme hyökkäyspäässä. Meidän pitää olla enemmän kontrollissa ja käyttää saamaamme tilaa fiksummin. Odotan, että pelaajat pystyvät vastaamaan haasteeseen, erityisesti ikävän tappion jälkeen. En epäile yhtään, etteivätkö he laittaisi parastaan lauantaina, sanoo puolestaan päävalmentaja Omar Adlani.

Viime kaudella toiseksi sijoittunut HJK on tälläkin kaudella yksi sarjan kärkipäähän ennakoiduista joukkueista. Avausottelussaan se voitti PK-35:den 4-2. Viime kauden jälkeen joukkueesta muualle siirtyivät mm. maalipörssin voittanut Lotta Lindström, Ruotsiin suunnannut Mimmi Nurmela, sekä HPS:aan vaihtanut nelikko Peppi Kontturi, Ria Karjalainen, Sonja Hillberg ja Tea Heininen. Vahvistuksia on tullut mm. muista viime kauden liigajoukkueista, kuten Elli-Noora Kainulainen (HPS), Reetta Suomela (PK-35 Vantaa) ja Sara Sievistö (ONS)

Tunnemme HJK:n melko hyvin. Meillä on ollut aiemmin tasaisia otteluita heitä vastaan. He ovat mestarisuosikkeja, joten jokainen piste on heille tärkeä. Lähdemme tekemään ottelusta heille vaikeaa ja olen varma, että edessä on jännittävä ottelu. He ovat energinen joukkue, joka hyökkää nopeasti kun saa mahdollisuuden. Meidän tulee siis olla valmiita ja keskittyneitä koko ysikymppisen ajan, Adlani summaa.

Honka vs HJK siis Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 20.4. klo 16.00. Osta lippu tästä ja tule kannustamaan keltamustia!

Back to top