Etsi tältä sivustolta

Honka haki kauden avausvoittonsa Keravalta

Julkaistu

Honka kohtasi kauden kolmannessa ottelussaan PKKU:n vieraskentällä Keravalla. Ottelu oli suurilta osin hyvin keltamustien hallinnassa ja se sai luotua useita hyviä maalintekopaikkoja. Kolmesti pallo löytyikin vastustajan maaliverkosta ja loppulukemiksi kirjattiin Hongan 3-1 voitto.

Avausjakso

Honka tuli otteluun ryminällä ja maalihanat aukesivat jo neljännellä peliminuutilla. Wilma Sjöholm ja Ada Eronen prässäsivät korkealta PKKU:n maalipotkun jälkeen, riistivät pallon ja pelasivat sen Ilona Wallalle, joka viimeisteli Hongan 1-0 johtoon.

Kymmenen minuutin pelin jälkeen Honka katkaisi PKKU:n pelinrakentelun keskialueella, Armi Heikkilä pelasi Sjöholmille, jonka laukaus meni kuitenkin hieman ohi maalin.

Noin kahdeksan minuuttia myöhemmin Honka rakensi jälleen hyvän hyökkäyksen jonka päätteeksi laukoi Eevi Sutela, mutta tolppaa hipoen ohitse. Sutela pääsi kokeilemaan myös 22. minuutilla, mutta Lilja Vesanto PKKU-maalilla venytti vielä alakulmasta pallon tielle.

Tauolle mentiin Hongan maalin johdossa.

Toinen jakso

Honka avasi myös toisen jakson parhaalla mahdollisella tavalla. 48. minuutti täyttyi juuri pelikellossa, kun Inka Kaivola vapautti läpisyötöllä Wallan nokikkain Vesannon kanssa eikä Honka-hyökkääjä epäonnistunut.

PKKU kavensi lukemiksi 1-2 66. minuutilla. Silja Jahnukainen sai hyvän paikan boksissa ja laukaus upposi Honka-verkkoon.

Kauaa ei ottelua kuitenkaan niissä lukemissa vietetty. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Walta levitti laitaan Sjöholmille, joka nousi boksiin ja viimeisteli varmasti keltamustien illan kolmannen osuman. 74. minuutilla Sjöholm oli tehdä illan toisensa, mutta Vesanto torjui alakulmasta.

Lähellä oli myös Wallan illan kolmas osuma muutamaa minuuttia myöhemmin. Vasemman jalan laukaus kiersi kuitenkin hieman tolpan ohi.

Lopulta lisämaaleja ei enää nähty ja näin ollen Honka napppasi mukaansa täyden pistepotin 3-1 vierasvoitolla.

Voimme olla todella tyytyväisiä tämän päivän peliesitykseemme. Loimme lukuisia hyviä maalintekopaikkoja ja jokaisella oli ihan loistava asenne. Selkeä parannus pelillisesti verrattuna edellisiin peleihin. Kolme pistettä maistuu ja tästä on hyvä lähteä jatkamaan hyvällä pöhinällä kohti seuraavaa peliä, puolustaja Inka Kaivola totesi ottelun jälkeen.

Hongan kausi jatkuu taas kotiottelulla. Tapiolan urheilupuistoon vieraaksi ensi lauantaina 4.5. saapuu JyPK ja ottelu käynnistyy klo 16.00. Nappaa liput matsiin tästä!

Hongan avauskokoonpano:
#3 Aura Nyholm
#4 Daniela Sandås
#12 Liisa Tuomi (MV)
#13 Ada Eronen (62′ Jasmin Leppioja)
#15 Ilona Walta (88′ Annika Idman)
#17 Matilda Kuusniemi Fishwick (62′ Ida Heikkinen)
#20 Inka Kaivola
#28 Eevi Sutela (86′ Jelena Todoshchenko)
#33 Wilma Sjöholm (86′ Sanra Pulliainen)
#35 Armi Heikkilä
#42 Noora Hämäläinen

Vaihdossa: #16 Sara Kuusimäki, #23 Viivi Pietilä (MV)

Back to top