Etsi tältä sivustolta

Noora Hämäläinen ja Honka kahden vuoden jatkosopimukseen!

Julkaistu

Puolustaja Noora Hämäläinen ja Honka ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Viime kaudelle Ilveksestä Honkaan siirtynyt Hämäläinen nousi heti joukkueen vakionimien joukkoon ja pelasi yhtä vaille kaikissa keltamustien liigaotteluissa. Aiemmin lähinnä laitapuolustajana pelannut Hämäläinen nähtiin viime kaudella useimmiten topparin tontilla. Yhteensä 21-vuotiaalla Hämäläisellä on kasassa jo 91 liigaottelua, joissa hän on tehnyt myös kaksi maalia.

Halusin jatkaa Hongassa, koska koen, että täällä on hyvä olla. Ihmiset ympärilläni ovat huikeita ja nautin viime kaudesta todella paljon. Viime kaudesta jäi hirveä nälkä. Jäimme todella lähelle mitaleja, joka todellakin lisäsi haluja päästä pelaamaan lisää. Ensi kaudella haluan pystyä esiintymään vielä itsevarmempana, sekä nauttia pelaamisesta entisestään. Joukkueena uskon, että pystymme saavuttamaan mitä vain. Odotan innolla tulevaa!, Hämäläinen sanoo.

On hienoa, että “Hämis” jatkaa Honka-paidassa. Viime kausi oli häneltä fantastinen, hän pelasi uudella pelipaikalla, otti haasteen vastaan ja näytti kuinka hyvä pelaaja hän on. Hän on sopeutunut todella hyvin saapumisestaan lähtien ja noussut lyhyessä ajassa johtajaksi niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Hän on pelaaja, jolla on tekninen taito pelata eri pelipaikoilla ja peliäly myös menestyä niillä. Hän ymmärtää peliä todella hyvin ja oli elintärkeä menestyksekkäälle puolustuspelaamisellemme viime kaudella. Hänet voidaan nähdä niin topparina kuin laitapakkinakin ja odotan innolla hänen jatkuvaa kehitystään ensi kaudella. “Hämis” on edustanut Honkaa ylpeydellä ja hänen arvonsa sopivat täydellisesti joukkueen arvoihin. On vielä paljon, mitä emme ole häneltä nähneet ja odotan mitä hän tuo tulevalla kaudella, sanoo päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top