Etsi tältä sivustolta

Annika Idman jatkaa!

Julkaistu

19-vuotias laitapelaaja Annika Idman jatkaa Hongassa kaudella 2024. Idman siirtyi Honkaan EPS:stä kaudelle 2022 ja aloittaa näin ollen kolmannen kautensa keltamustissa. Debyyttikaudellaan Kansallisessa Liigassa hän pelasi viidessätoista ottelussa 491 minuuttia. Viime kaudella vastuu kasvoi ja Idman pelasi kahdessakymmenessä liigaottelussa 868 minuuttia.

– On ilo pelata Hongassa myös ensi kaudella ja odotan innolla, että pääsemme jatkamaan siitä, mihin viime kaudella jäimme. Uskon, että tulemme olemaan joukkueena entistä vahvempia tulevalla kaudella. Hongassa on loistava ilmapiiri ja laadukkaat olosuhteet kehittyä niin pelaajana kuin joukkueenakin. Ensi kauden tavoitteenani on kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana ja saada lisää vastuuta joukkueessa, Idman kommentoi.

Olen iloinen, että Annika jatkaa kanssamme ensi kaudella. Viime kausi oli Annikalle fantastinen ja tavoitteenamme on, että hän jatkaa siitä eteenpäin. Hän oli tärkeässä osassa todella tärkeissä otteluissa ja auttoi joukkuetta vaikeimmissa tilanteissa. Hän oli valmis mihin tahansa haasteeseen, ja otti ne vastaan hienolla asenteella. Se on sellainen pelaajatyyppi, jonka haluamme edustavan tätä joukkuetta. Annika on osoittanut sitä läpi koko uransa. Hän voi pelata laitahyökkääjänä tai laitapuolustajana. Hänellä on nopeutta ja hän on fyysisesti vahva. Odotan innolla Annikan kehittymistä entisestään tulevalla kaudella, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Back to top