Etsi tältä sivustolta

Honka avasi vuoden 2024 harjoitusottelut 2-0 voitolla KTP:stä

Julkaistu

Honka avasi vuoden 2024 harjoitusotteluiden osalta, kun se kohtasi KTP:n ja voitti 2-0. Keltamustien maalit merkittiin keskikenttäkaksikolle Matilda Kuusniemi Fishwick ja Eevi Sutela.

Hongan avauskokoonpano ottelussa oli seuraava: Veera Tammi (MV), Venla Lamberg, Daniela Sandås, Noora Hämäläinen, Nelli Miettinen, Matilda Kuusniemi Fishwick, Armi Heikkilä, Eevi Sutela, Sara Kuusimäki, Annika Idman, Eela Oljemark. Lisäksi kenttäpelaajista pelasivat Aino Nurmi, Venla Talvitie, Sanni Kaukonen ja Elli Welling. Honka oli lauantain ottelussa liikkeellä kolmella maalivahdilla. Veera Tammi ja Liisa Tuomi pelasivat puoliksi keltamustien maalilla, jonka lisäksi molemmat nähtiin osan ottelusta myös vastustaja KTP:n tolppien välissä. Kotkalaisten maalilla torjui myös kolmas Honka-vahti, Isa Schalin.

On mukava taas pelata pelejä. Meillä on ollut kaksi hyvää harjoitusviikkoa ja pelaajat tulivat otteluun positiivisella mielellä. Kiitos KTP:lle siitä, että he saapuivat pelaamaan ja antoivat meille hyvän haasteen pre-seasonimme alkuun. Olin iloinen siitä, että pelaajamme pyrkivät tekemään kentällä asioita, joita olemme treenanneet kuluneina viikkoina. Se ei ollut aina täydellistä, mutta tärkeää on, että jatkamme niiden kanssa työskentelemistä. Saimme luotua monia hyviä maalintekopaikkoja, se oli hieno nähdä. Maalinteon tehokkuus paranee ajan kanssa, olen sen suhteen luottavainen. Hienoa työtä maalivahdeiltamme, Veeralta, Liisalta ja Isalta, jotka hyppäsivät mukaan myös KTP:n maalille, esiintyivät hyvin ja tekivät ottelusta meille erittäin haastavan, sanoi päävalmentaja Omar Adlani ottelun jälkeen.

Meiltä puuttui kaksitoista pelaajaa maajoukkuetehtävien ja erinäisten terveydellisten syiden takia, joten tämä oli hieno mahdollisuus osalle U18-pelaajistamme nousta edustusjoukkueen mukaan. Elli (Welling), Venla (Talvitie), Sanni (Kaukonen) ja Isa (Schalin) tekivät kaikki mahtavaa työtä tultuaan mukaan peliin kilpailullisella asenteella, joka sopii joukkueeseemme.

Honka kohtaa seuraavassa harjoitusottelussaan KuPS:in ensi viikon lauantaina 27.1. klo 17.00 Esport Arenalla.

Nyt keskitymme ensi viikkoon. Jatkamme tämän pelin pohjalle rakentamista, mutta vielä tärkeämpää on se, että pelaajat tottuvat jälleen pelaamaan toistensa kanssa. Kohtaamme KuPS:n ensi viikonloppuna ja se tulee ehdottomasti olemaan hieno haaste, Adlani summaa.

Kansallisen Liigan kausi 2024 on koko ajan lähempänä. Nappaa kausikorttisi tästä ja ole mukana keltamustien matkassa!

Back to top