Etsi tältä sivustolta

Viisi Honka-pelaajaa oli U17-maajoukkueen mukana Eerikkilässä!

Julkaistu

Suomen U17-maajoukkue kohtasi Norjan kahdesti Eerikkilässä. Hongasta mukana olivat maalivahdit Ella-Maria Ervasti ja Viivi Pietilä, sekä kenttäpelaajakolmikko Emilia Wegelius, Jelena Todoshchenko ja Veera Jääskä.

Suomi voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 3-0 ja honkalaiset olivat voitossa suuressa roolissa. 1-0 maalin puski Todoshchenko ja 3-0 osuman viimeisteli Jääskä. Ervasti pelasi kapteenninauha kädessään nollapelin maalinsuulla. Wegelius tuli vaihdosta kentälle 70. minuutilla, Pietilä vietti ottelun penkillä varamaalivahtina.

Toinen kamppailu päättyi tasatulokseen 1-1. Maalivahdit vaihtoivat paikkoja päikseen ja Pietilä torjui siis ysikymppisen Suomen tolppien välissä. Honkalaisista avauskokoonpanossa toisessa ottelussa oli myös Jääskä, joka pelasi niinikään koko ottelun. Todoshchenko tuli toiselle jaksolle vaihdosta kentälle ja Wegelius pelasi viimeiset noin puoli tuntia.

Vasemmalta oikealle: Viivi Pietilä, Veera Jääskä, Jelena Todoshchenko, Emilia Wegelius, Ella-Maria Ervasti
Back to top