Etsi tältä sivustolta

Seiro-Walta-Nyholm kolmikko oli reissussa U19-maajoukkueen mukana

Julkaistu

Suomen U19-maajoukkue matkasi Portugaliin turnaukseen, jossa se kohtasi emäntämaa Portugalin lisäksi Islannin. Hongasta joukkueen mukana olivat Elli Seiro, Ilona Walta ja Aura Nyholm.

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa keskiviikkona vastassa oli Portugali. Seiro (vaihtoon 62. min) ja Nyholm (vaihtoon 62. min) olivat avauskokoonpanossa, Walta tuli vaihdosta kentälle tauolla. Itse ottelu päättyi Portugalin 2-0 voittoon.

Toisessa ottelussaan Suomi kohtasi Islannin. Seiro (vaihtoon 63. min) löytyi jälkeen avauskokoonpanosta. Myös Walta (vaihtoon 63. min) aloitti ottelun kentällä. Nyholm tuli vaihdosta tauolla. Ottelu päättyi Islannin 1-0 voittoon.

Vasemmalta oikealle: Aura Nyholm, Elli Seiro, Ilona Walta
Back to top