Etsi tältä sivustolta

Matilda Kuusniemi Fishwick jatkaa Hongassa!

Julkaistu

Honka ja Matilda Kuusniemi Fishwick on tehneet jatkosopimuksen kaudelle 2024. 19-vuotias keskikenttäpelaaja aloittaa kolmannen kautensa Hongassa. Aiemmin urallaan KäPaa, PK-35:ttä ja HFA Märskyä edustanut Kuusniemi Fishwick on noussut keltamustien vakiopelaajin joukkoon. Kaudella 2022 hän pelasi viidessätoista liigaottelussa joista avauksessa kuusi. Päättyneellä kaudella Kuusniemi Fishwick kantoi vastuuta jokaisessa Hongan liigaottelussa ja oli yhtä vaille kaikissa avauskokoonpanossa. Hän on myös edustanut Suomea maajoukkuepaidassa.

Honkaan jääminen tuntui luonnolliselta valinnalta. Meillä on erittäin hyvä joukkue, jossa ilmapiiri on kannustava ja avoin. Ammattitaitoiset taustahenkilöt ja mahtava ympäristö treenata tarjoavat mahdollisuuden jatkaa kehittymistäni pelaajana vielä enemmän eteenpäin ja saavuttaa tavoitteeni. Kuluneesta kaudesta jäi huikea fiilis ja on mukava jatkaa työtämme siihen mihin jäimme. Uskon että tulemme kehittymään joukkueena entistä enemmän tulevalla kaudella. Tavoitteena on pelata tasavahva kausi sekä saada entisestään vastuuta ja peliaikaa. Odotan itseltäni paljon onnistumisia ja ahkeraa tekemistä. Olen innoissani tulevasta kaudesta!, Kuusniemi Fishwick kommentoi.

Olen todella iloinen että “Matsku” jatkaa Hongassa ja hyvin ylpeä nähdessäni kuinka pitkälle hän on tullut viime kaudesta. Hän on ottanut suuren roolin päättyneellä kaudella ja ollut erittäin tärkeä palanen joukkuettamme niin kentälle kuin sen ulkopuolellakin. Kentällä olemme päässeet käyttämään hänen erinomaista temmonkontrollointikykyään hitaissa hyökkäyksissä ja myöskin hänen pitkiä syöttöjään nopeammissa hyökkäyksissämme. Hän on pelaaja, joka on teknisesti hyvin taitava ja pystyy rytmittämään hyökkäyksiämme. Hän menettää tuskin koskaan palloa keskikentällä. Kaikkein tärkeintä on, että hän on kasvanut henkisesti paljon ja ottaa vastaan kaikenlaiset haasteet. Odotan innolla että näen hänen ottavan vielä isompaa roolia ensi kaudella haastavan itseään niin kehityskohteissaan kuin niilläkin osa-alueilla, missä hän on jo loistava. Odotan jälleen hienoa vuotta Matskun kanssa!, toteaa päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top