Etsi tältä sivustolta

Kiitos Samu!

Julkaistu

Hongan liigajoukkueen fysioterapeuttina ja fysiikkavalmentajana toiminut vastannut Samu Kauppila siirtyy Ruotsiin ja pääsarja Damallsvenskanissa pelaavan Växjön palvelukseen.

Vuoden aikana Hongasta on ehtinyt tulla itselleni valtavan merkittävä seura, ja tuntuu haikealta jättää tämä yhteisö, joka on itselleni nyt jo melkein kuin toinen perhe. Hongassa pidetään hyvää huolta pelaajien lisäksi myös taustoista ja olen kiitollinen, että sain olla osana hienoa kautta 2023 ja joukkueen tarinaa tänä vuonna Kansallisessa Liigassa, Kauppila toteaa.

On minulle hyvä askel uralla lähteä nyt pois Suomesta hieman suurempaan sarjaan töihin. Tänä talvena oli kaikki henkilökohtaisen elämäni osa-alueet huomioiden paras heti tämä siirto tehdä, vaikka Honkaan jääminen painoi vaakakuppia ankarasti toiseen suuntaan. Joukkueelle toivotan voimaa ja menestystä mitalinmetsästykseen ensi kaudella, hän kiittää.

Tämä on Samulle hieno mahdollisuus kokea työntekoa ulkomailla ja kovemmassa liigassa. Tutustuimme nopeasti ja näimme asiat samalla tavalla, mikä teki työympäristöstä hyvin sulavan. Samu on tehnyt upeaa työtä kuluneen vuoden aikana ja tulemme varmasti kaipaamaan häntä. Pelaajista huolen pitäminen on yksi tärkeimmistä tavoitteistamme ja Samu ymmärsi sen hyvin. Hän piti huolta siitä, että se oli hänen tärkein tehtävänsä joka päivä ja sillä oli erittäin positiivinen vaikutus pelaajiimme. Samun työmoraali ja ammattimaisuus olivat huipputasolla läpi koko vuoden ja se on piirre jota tulemme varmasti kaipaamaan. Pelaajien ja koko taustaryhmän puolesta haluan kiittää Samua hienosta vuodesta ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää uuteen seikkailuun! Hän todella ansaitsee sen, sanoo päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top