Etsi tältä sivustolta

Venla Lamberg jatkaa Hongassa!

Julkaistu

Venla Lamberg jatkaa Hongassa kaudella 2024. 20-vuotias puolustaja siirtyi Honkaan kasvattajaseurastaan JyPK:sta päättyneelle kaudelle. Hän pelasi kuluneella kaudella keltamustien puolustuksessa kahdeksassatoista liigaottelussa. Yhteensä Lambergilla on kasassa 41 liigaottelua ja kahdeksantoista peliä Ykkösessä.

Olen innoissani jatkaessani Hongassa ensi kaudella. Täällä on loistavat treeniolosuhteet ja mahtavia ihmisiä niin joukkueessa kuin taustoissakin. On aina kiva mennä TUP:ille treeneihin, kun tietää, että siellä on samalla kannustava, mutta vaativa ympäristö. Menneestä kaudesta jäi paljon nälkää ja tulemme olemaan entistä vahvempi joukkue ensi kaudella. Haluan jatkaa omaa kehittymistäni ensi kaudella ja sitä kautta ottaa isompaa vastuuta kentällä, Lamberg kommentoi.

On hienoa, että Venla jatkaa Hongassa. Hän on sopinut tähän joukkueeseen täydellisesti alusta asti ja on kehittänyt pelaamistaan läpi kauden. Hän on pelannut niin topparina kuin laitapuolustajanakin ja on näyttänyt laatunsa ja älykkyytensä pelata molemmilla paikoilla varmasti. Hän on erinomainen puolustaja niin keskialueilla kuin laidallakin ja pystyy pelaamaan niin oikealla kuin vasemmallakin. Se tulee olemaan ensi kaudella meille suuri etu. Venla tuo rauhallisuutta puolustuslinjaamme rakentelupelaamisellaan, on erinomainen löytämään syöttöjä edistääkseen pelaamistamme nopeasti. Hän pystyy myös pelaamaan pienissä tiloissa ja pitämään pallonhallintaa hitaammissa hyökkäyksissä. Ensi kaudella haluamme käyttää enemmän hänen osaamistaan erikoistilanteissa, hän voi olla hyvin vaarallinen myös hyökkäyspäähän. Venlan persoonallisuus ja arvot sopivat täydellisesti joukkueen arvoihin ja hän on kasvanut suureen rooliin niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Toivon, että näen Venlan kehittyvän yhä lisää ensi kaudella ja ottavan vieläkin enemmän vastuuta Odotan innolla toista vuotta hänen kanssaan!, päävalmentaja Omar Adlani toteaa.

Back to top