Etsi tältä sivustolta

Eela Oljemark kaksivuotiseen sopimukseen!

Julkaistu

Honka ja Eela Oljemark ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen. Laitahyökkääjä debytoi Kansallisessa Liigassa kuluneella kaudella ja pelasi kuudessa ottelussa 221 minuuttia. Liigauran avausmaalin hän laukoi syyskuussa PK-35 Vantaata vastaan. Lisäksi Oljemark pelasi viime kaudella Hongan B-junioreissa viisitoista SM-sarjan ottelua ja viisi SM-karsintaottelua.

Koen, että Honka on todella hyvä seura kehittyä ja treeniympäristö on todella laadukas. Jengissä on todella hyvä meininki ja kaikki ovat tsemppaavia. Viime kaudesta jäi hyvä fiilis, mutta uskon että tulevalla kaudella pystymme saavuttamaan entistä enemmän. Ensi kaudella haluan kehittyä pelaajana ja saada enemmän vastuuta joukkueessa, Oljemark sanoo.

Olen todella iloinen Eelan kehityksestä viime vuosina. Hän on ottanut isoja askelia viime kaudella ja on ollut tärkeä pelaaja U18-joukkueelle. Hän on harjoitellut liigajoukkueen mukana läpi kauden ja on ansainnut niin liigadebyyttinsä, ensimmäisen avauskokoonpanopaikkansa kuin ensimmäisen maalinsakin erittäin tärkeässä ottelussa. Se näytti, että hän oli valmis ottamaan seuraavan askeleen niin niin fyysisesti, teknisesti kuin psyykkisestikin. Hän on sopinut erittäin hyvin joukkueen mukaan. Jatkamme Eelan kehityksen tukemista ja auttamista etenemään tärkeäksi pelaajaksi Hongalle. Odotan innolla Eelan kanssa työskentelyä! Tervetuloa Eela!, päävalmentaja Omar Adlani kommentoi.

Back to top