Etsi tältä sivustolta

Sanra Pulliainen jatkaa Hongassa!

Julkaistu

Sanra Pulliainen jatkaa Hongassa kaudella 2024. Laitapuolustajana ja laitahyökkääjänä pelannut, ensi viikolla 19 vuotta täyttävä Pulliainen debytoi liigatasolla kahden ottelun verran kaudella 2022 ja nousi suurempaan rooliin päättyneellä kaudella, pelaten kahdeksassa ottelussa, joissa viisi kertaa avauksessa, ennen kuin loukkaantuminen päätti kauden.

Olen iloinen ja innoissani jatkaessani Hongassa ensi kaudella. Meillä on ihan huikea jengi ja viihdyn täällä erittäin hyvin. Meillä on myös ammattitaitoinen staffi ja hyvät treeniolosuhteet. Tästä kaudesta jäi todella hyvä fiilis ja joukkueessa tiedetään, että tulemme olemaan entistä vahvempia ensi kaudella.
Ensi kaudella haluan saada ehjän kauden ilman loukkaantumisia. Tottakai haluan myös kehittyä lisää pelaajana ja jatkaa kovaa treenaamista ja siten saada enemmän vastuuta
, Pulliainen kommentoi.

On hienoa jatkaa matkaa Sanran kanssa. Minulla on ollut kunnia valmentaa häntä jo pitkään ja olen nähnyt hänen jatkuvasti kehittävän pelaamistaan. Hän on myös kasvanut henkisesti paljon vuosien aikana. Sanra on aina ollut teknisesti todella lahjakas pelaaja ja hänellä on uskomaton vasen jalka. Hänen syöttöjensä voima ja tarkkuus on fantastisella tasolla ja hänen keskityksensä korkeatasoisia. Hänellä on ollut todella huonoa onnea viime vuoden aikana saatuaan lähes kaksi kauden päättävää loukkaantumista. Hän kamppaili itsensä kovalla työllä takaisin eturistisidevammasta ja oli elintärkeä peleissä joissa hän pelasi, mutta loukkasi nilkkansa kesken kauden. Hän on nyt takaisin harjoituksissa, mikä näyttää hänen uskomattoman henkisen vahvuutensa, jonka voimalla hän on tullut loukkaantumisten jälkeen takaisin. Olen todella ylpeä hänestä ja niin hänenkin kuuluu olla itsestään. Toivon, että näemme Sanralta ehjän kauden, jotta hän voi näyttää parastaan ja ottaa suuren roolin joukkueessa. Hän on ollut mahtava joukkuekaveri ja kannustava läpi vuoden. Odotan innolla näkeväni, mitä ensi vuosi tuo Sanralle tullessaan!, sanoo päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top