Etsi tältä sivustolta

Iida Kainulainen kaksivuotiseen sopimukseen!

Julkaistu

Honka ja Iida Kainulainen ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen. Vuonna 2006 syntynyt pelaaja debytoi liigatasolla TPS:aa vastaan toukokuussa ja pelasi yhdeksässä liigaottelussa ennen ikävää loukkaantumistaan. Viime kaudella pelejä kertyi lisäksi T18SM-sarjassa kahdeksan, joissa Kainulainen teki kolme maalia, sekä SM-karsinnoissa kaksi. Liigajoukkueen mukana hän pelasi myös kahdessa Suomen Cupin ottelussa ja on edustanut Suomena nuorisomaajoukkuetasolla.

Hongassa on loistavat puitteet kehittyä pelaajana ja valmennus on ammattimaista, joten päätös jatkaa seurassa tuntui luontevalta. Tulin joukkueeseen kesken kauden, mutta koko joukkue on ottanut minut erittäin hyvin vastaan. Kulunut kausi oli hieno ja onnistunut, mutta päättyi valitettavasti omalta osaltani loukkaantumiseen. Tavoitteet ensi kaudelle onkin saada polvi kuntoon ja toivon mukaan päästä pelaamaan tulevalla kaudella, Kainulainen kommentoi.

Iida on kehittynyt joka kaudella ja on hienoa, että hän liittyy nyt kokonaan liigajoukkueen mukaan. Viime kaudella hän pelasi ensiminuuttinsa Kansallisessa Liigassa ja on esiintynyt hienosti jokaisessa ottelussa ja auttanut meitä saavuttamaan tärkeitä pisteitä. Hän on todella tekninen pallon kanssa ja vastustajien on erittäin vaikeaa riistää häneltä pallo pois. Iida voi pelata monella eri pelipaikalla, sillä hänellä on laatua pallon kanssa ja hyvä ymmärrys pelistä. Viime kaudella näimme hyviä välähdyksiä Iidan laadusta, ensi kaudella toivomme näkevämme lisää. Hän rakastaa tätä lajia ja kentällä olemista. Odotan innolla näkeväni hänen edistystään tulevina vuosina. Hän on todella ansainnut siirron liigajoukkueen mukaan, toteaa päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top