Etsi tältä sivustolta

Hyvälle yhteistyölle jatkoa Puman ja Stadiumin kanssa

Julkaistu

FC Honka ry sekä Esport Honka Oy ovat allekirjoittaneet monivuotiset yhteistyösopimukset urheiluvälinevalmistaja Puman ja urheilukauppaketju Stadiumin kanssa. Hyväksi todettu ja useamman vuoden kestänyt yhteistyö kummankin kumppanin kanssa saa siis jatkoa ja Tapiolan kentillä nähdään edelleen keltamustien varusteissa tutut Puman ja Stadiumin logot niin junioreilla kuin edustusjoukkueiden pelaajilla ja muilla honkalaisilla! Yhtenäinen seurailme koko organisaatiossa korostaa yhteisöllisyyttä ja Me ollaan Honka -henkeä.

Huippujalkapallon menestyksekäs toiminta Suomessa vaatii vakaita ja laadukkaita kumppaneita. Puma ja Stadium ovat juuri sellaisia. Erittäin hyvä ja luottavainen fiilis jatkaa näiden kahden huipputoimijan kanssa yhteistyötä, toteaa Esport Hongan GM Hexi Arteva.

FC Honka ry:n toiminnanjohtaja Petri Haraisen mukaan yhteistyön jatkuminen Puman ja Stadiumin kanssa oli luonnollinen valinta: – Yhteistyö on toiminut kaikkien osapuolten kanssa todella hyvin. Stadium Team Salesin aito halu kehittää konseptiaan palvelemaan joka päivä paremmin asiakkaitaan on vakuuttanut myös meidät. Puman varusteet ovat laadukkaita, kestäviä ja varusteiden saatavuus on hyvällä tasolla.

Usean vuoden hieno matka saa luontaisen jatkumon tämän sopimuksen myötä. On etuoikeus olla mukana liikuttamassa espoolaisia jalkapallojunioreita, sekä olla osa Hongan edustusjoukkuetoimintaa. Yhdessä Stadiumin kanssa tulemme tekemään kaikkemme, että Honka näyttää jatkossakin tyylikkäältä kentällä ja sen ulkopuolella! fiilistelee PUMA Finland Oy:n avainasiakaspäällikkö Juuso Laaksonen.

Olemme todella kiitollisia luottamuksesta ja iloisia siitä, että yhteistyö Honka-perheen kanssa jatkuu. Espoo on Stadiumille Suomessa monella tapaa todella tärkeä kaupunki, ja yhteistyömme Hongan kanssa on ollut pitkäkestoista sekä varmasti kaikille osapuolille palkitsevaa. Stadium rakentaa jatkossakin vahvasti tuotteiden tilaus- ja toimitusketjun jatkuvan kehittämisen varaan, ja toiminnan peruspilarina toimii aikaisempaan tapaan vahva varasto ja siten hyvä tuotesaatavuus. Honka, Stadium ja Puma on uskottava kolmikanta ja tätä pyrimme tietysti yhdessä jatkossakin kehittämään, toteaa Stadium Team Salesin Suomen aluepäällikkö Petteri Ahokoski.

Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä!

Back to top