Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Armi Heikkilä!

Julkaistu

Honka ja 20-vuotias keskikenttäpelaaja Armi Heikkilä ovat tehneet sopimuksen kaudesta 2024. Heikkilä siirtyy Honkaan kasvattajaseurastaan Ilveksestä.

Kaudella 2019 liigadebyyttinsä tehnyt Heikkilä on kuulunut Ilveksen avainpelaajiin jo muutaman kauden ajan. Päättyneellä kaudella hän pelasi kahta vaille kaikissa Ilveksen liigaotteluissa ja kellotti yhteensä 1740 peliminuuttia. Yhteensä Heikkilällä on kasassa 75 liigaottelua ja kaksi maalia.

Honka on osoittanut sen, kuinka kovasta ja laadukkaasta joukkueesta on kyse. Pienen katsauksen jälkeen olen huomannut, että myös treeneissä on todella hyvä meininki ja vaatimustaso korkea. Siispä uskon, että Honkaan siirtyminen on oikea valinta kehitykseni kannalta. Tulen varmasti viihtymään täällä ja odotan innolla, mitä tuleman pitää. Henkilökohtaisena tavoitteena on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ysikymppisiä ja olla osa avainpelaajistoa. Tiedän, että täällä se ei ole itsestäänselvyys, mikä lisää vain motivaatiotani treenaamiseen. Uskon, että neljäs sija viime kaudella jäi kaivelemaan, joten eiköhän lähdetä ensi kaudella tavoittelemaan mitalia!, Heikkilä kommentoi.

Armi on itselleni ja joukkueelle hyvin tuttu pelaaja, hän on harjoitellut jonkin aikaa kanssamme ja on sopinut ryhmään täydellisesti. Olen seurannut Armin uraa jo jonkin aikaa ja olen aina ihaillut sitä, miten hän pelaa. Hän on teknisesti lahjakas keskikenttäpelaaja hyvällä pelikäsityksellä. Hän pystyy sanelemaan ottelun tempoa korkealaatuisella syöttöpelaamisellaan. Armi ymmärtää todella hyvin, ottaa tietoa vastaan nopeasti ja tuo sen mukaan kentälle. Hän on ollut tärkeä pelaaja Ilvekselle koko uransa ja Ilves on tehnyt hieno työtä kehittääkseen hänet pelaajaksi, joka hän on tänä päivänä. Armilla on mahtava asenne ja halu kehittyä. Hän on sopeutunut pelaajiemme mukaan täydellisesti, mikä on myös todella tärkeää kaikille saapuville pelaajille. Odotan innolla Armin kanssa työskentelemistä tulevalla kaudella. Tervetuloa Honka-perheeseen Armi!, toivottaa päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top