Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Aura Nyholm!

Julkaistu

Honka ja keskuspuolustaja Aura Nyholm ovat tehneet sopimuksen kaudesta 2024. 18-vuotias Nyholm siirtyy Honkaan HPS:n paidasta, jota hän on edustanut kaksi viime kautta.

Nyholm sai jo debyyttikaudellaan 2022 liigatasolla paljon vastuuta, kun hän pelasi seitsemässätoista ottelussa 1111 minuuttia. Päättyneellä kaudella 2023 vastuu vain kasvoi, kun pelejä kertyi yhdeksäntoista ja minuutteja 1583. Nyholm kuuluu myös U19-maajoukkueen vakiokalustoon.

Hongan kokonaisuus oli vakuuttava, valmennus, joukkue ja ympäristö. Täällä uskotaan vahvasti omaan juttuun ja sitä halutaan viedä eteenpäin. Se näkyy myös ulospäin. Olen todella innoissani. Minulle tuli hyvä tunne siitä, että minut selvästi haluttiin tänne, joten tiedän että minua halutaan kehittää täällä pelaajana. Vastavuoroisesti siitä tietenkin tulee se, että olen valmis antamaan tälle joukkueelle ihan kaikkeni. Hongan joukkuehenkeä ja ilmapiiriä kehutaan todella paljon ja odotan pääseväni osaksi sitä. Hongalta tuli tottakai kuluneellakin kaudella hyvä sijoitus ja mitali jäi pisteen päähän. Uskon, että sitä lähdetään ensi kaudella hakemaan. Haluan päästä näkemään Honka-elämää ja tähän toimintaan mukaan, Nyholm avaa taustoja sopimuksensa takana.

Sanoisin, että olen aika monipuolinen toppari. Pallottomana olen varma puolustamaan ja pelaan kovaa. Pallollisena pystyn avaamaa peliä monilla eri variaatioilla. Tykkään olla paljon pallossa siten, että kauttani pystyy pyörittämään peliä. Halusin jotain uutta ja uusia ärsykkeitä, haastetta joutua sopeutumaan johonkin uuteen. Nyt täytyy taas lunastaa se oma paikka. Haluaisin kuitenkin täällä kentällä ison roolin. Uskon, että Honka on sellainen paikka, joka pystyy valmistamaan minua ulkomaan kenttiä kohti. Samalla kuitenkin haluan nyt keskittyä täällä olemiseen ja antaa kaikkeni Hongalle. Pidemmällä tähtäimellä haluan pelata ulkomailla. Olen ollut myös juniorimaajoukkueissa mukana, niin tottakai haluan myös pysyä mukana maajoukkuekuvioissa, hän jatkaa.

On fantastista, että Aura saapuu Honkaan ensi kaudelle! Saamme joukkueeseen nälkäisen ja motivoituneen pelaajan joka on jo osoittanut olevansa huipputoppari tässä sarjassa. Auralla on valtava potentiaali ja tavoitteenamme on auttaa häntä saavuttamaan se. Hän on erittäin hyvä puolustaja ja omaa erinomaisen taidon puolustaa tilaa linjan edessä ja nopeuden puolustaa tilaa sen takana. Lisäksi hän on vahva pääpalloissa. Hän on myös teknisesti hyvä pallon kanssa ja tuo meille erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyssuuntaan hyvillä pitkillä palloillaan linjan taakse ja varmalla lyhyellä rakentelupelaamisellaan. Saamme kilpailuhaluisen ihmisen fantastisella persoonallisuudella, joka sopii täydellisesti tämän joukkueen kulttuuriin. Tervetuloa Honka-perheeseen Aura!, toivottaa päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top