Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Neela Antikainen!

Julkaistu

19-vuotias laitapuolustaja Neela Antikainen on tehnyt Hongan kanssa sopimuksen kaudesta 2024. Antikainen siirtyy Honkaan kasvattajaseurastaan HPS:sta, jota hän on edustanut viimeiset kaksi kautta palattuaan viisivuotiselta jaksoltaan HJK:ssa.

Antikainen on kuulunut HPS:n avainpelaajiin viime kausina. Hän debytoi liigatasolla yhden ottelun verran HJK:ssa kaudella 2021, mutta kausi 2022 HPS:ssa oli Antikaisen läpimurtosesonki. Minuutteja kertyi yhdeksässätoista liigaottelussa 1413. Päättyneellä kaudella 2023 Antikainen pelasi kahdessakymmenessä ottelussa 1351 minuuttia ja avasi myös maalitilinsä osumalla Åland Unitedia vastaan. Hän on myös edustanut Suomea ikäluokkansa maajoukkueessa.

Tuntuu todella hyvältä tulla Tapiolaan ja pelaamaan Honkaan ensi kaudeksi. Honka on iso seura ja täällä on keskitetysti hyvät olosuhteet treenata. Siirto HPS:n riveistä tänne Tapiolaan on mielestäni erittäin hyvä seuraava steppi urallani. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan uuteen jengiin paremmin ja pääsemme aloittamaan valmistautumisen ensi kauteen. Hongassa on ensi kaudella hyvä jengi ja uskon että meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä. Yritän tietysti auttaa joukkuetta niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Haluan kehittyä ja annan aina kentällä ja muissa treeneissä kaikkeni tullakseni paremmaksi pelaajaksi, Antikainen sanoo.

Kaksi vuotta HPS-perheessä oli kivaa ja tärkeää aikaa urallani. Sain ensimmäiset kaudet Kansallisessa Liigassa, joukkueessa oli hyvä henki ja teimme töitä kovasti. Kiitän kaikkia niitä pelaajia, valmentajia, huoltajia jotka olivat mukana toiminnassa niin tsemppaamassa, vaatimassa kuin kannustamassakin, hän kiittää edellistä seuraansa.

Olen hyvin iloinen toivottaessani Neelan tervetulleeksi Honkaan! Hän on pelaaja, joka sopii pelityyliimme täydellisesti. Hän on pallon kanssa taitava, hyvin tekninen pelaaja, joka pitää hyökkäyssuunnan 1vs1-tilanteista laidalla. Hän voi pelata kummalla vaan laidalla ja laitapelaajana tai -puolustajana. Saamme joukkueeseemme Neelasta hienon urheilijan, joka ymmärtää peliä todella hyvin. Neela sopii myös persoonaltaan tähän joukkueeseen täydellisesti. Se on asia, jota on aina tärkeä pohtia. Hän on joukkuepelaaja, toimii erittäin ammattimaisesti ja omaa korkean työmoraalin. Tavoitteena on auttaa Neelaa saavuttamaan hänen tavoitteensa. Haluamme tarjota hänelle ympäristön, jossa hän kohtaa haasteita päivittäin ja samalla pääsee ilmaisemaan itseään vapaasti niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, kommentoi päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top