Etsi tältä sivustolta

Kiitos Sacha!

Julkaistu

Sacha Navalkar ei jatka Hongan valmennuksessa, vaan siirtyy päävalmentajaksi liiganousija JyPK:iin. Navalkar on valmentanut Hongassa kolme viime kautta toimien B-tyttöjen päävalmentajana, sekä liigajoukkueen apuvalmentajana.

Kolmen Hongassa B-tyttöjen ja edustusjoukkueen kanssa vietetyn kauden jälkeen olen tehnyt päätöksen muuttaa Jyväskylään. Sain mahdollisuuden valmentaa JyPK:n edustusjoukkuetta Kansallisessa Liigassa ensi kaudella. Haluan kiittää pelaajia, jotka lähtivät mukaan valmennusprosessiin ja uskoivat minuun valmentajana. Jokainen pelaaja U18-joukkueesta edustusjoukkueeseen on auttanut omaa kasvuani valmentajana ja olen nyt monia kokemuksia rikkaampi. Kiitos valmennustiimille siitä, että he ovat aina haastaneet minua pohtimaan ja avaamaan itseäni uusille metodeille. Iso kiitos myös kaikille taustatiimissä, ilman heitä työmme olisi todella paljon vaikeampaa. Minulla on paljon hyviä muistoja ja oppeja, joita otan mukaani Jyväskylään. Lopuksi, haluan kiittää seuraa luottamuksesta minuun ihmisenä ja valmentajana ja siitä, että minulle on annettu vapaus ilmaista itseäni valmentajana. Viimeiset kolme vuotta ovat antaneet minulle mahdollisuuden työskennellä monien Suomen lahjakkaimpien pelaajien kanssa ja olemme seurana näyttäneet, että olemme yksi tämän maan parhaita tyttöjen ja naisten lahjakkuuksien kehittäjiä. Uskon, että seura on hyvässä asemassa jatkamaan sitä trendiä ja toivon kaikille paljon onnea tuleville kausille, Navalkar kiittää.

Tämä on Sachalle hieno mahdollisuus ottaa vastuu liigajoukkueesta ja jatkaa sitä hyvää työtä, mitä hän on kanssamme tehnyt. Hän on ollut elintärkeä tyttöpuolemme kehitykselle tehden töitä niin B-tyttöjen kun liigajoukkueenkin kanssa ja jäämme todella kaipaamaan häntä. JyPK saa kovaa töitä tekevän valmentajan, joka pyrkii saamaan pelaajistaan ja seurasta parhaan irti. JyPK tulee varmasti hyötymään saadessaan hänenlaisensa valmentajan. Olemme tunteneet toisemme ja tehneet töitä yhdessä yli viisi vuotta ja olen todella iloinen, että hän saa mahdollisuuden huipputasolla. Pelaajat tulevat myös kaipaamaan häntä, mutta tulemme pian näkemään kentällä! Onnea uudesta roolista Sachito, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan sanoo.

Olen erittäin iloinen Sachan puolesta uudesta tehtävästä. Hän pääsee mittaamaan omaa osaamistaan ja sitä Sacha on itsekin toivonut. Näin se pitääkin mennä, kun valmentaja löytää hyvän paikan ja haluaa siihen tarttua. Hongan puolesta iso kiitos, Sacha on tehnyt kovaa työtä Hongassa erittäin kiitettävästi. Nähdään viimeistään ensi kesänä Sacha!, kiittää urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen.

Back to top