Etsi tältä sivustolta

KuPS vahvempi lauantain kohtaamisessa

Julkaistu

Honka ja KuPS kohtasivat Tapiolan urheilupuistossa myrskyisessä säässä. Ottelu saatiin kuitenkin pelattua sujuvasti. Vierasjoukkue osui avausjaksolla kahdesti ja toisella kerran ja varmisti samalla mestaruuden 3-0 voitolla.

Avausjakso

KuPS painoi ottelun alusta saakka kovaa päälle, mutta Honka piti pelinsä hyvin kasassa. Seitsemännellä minuutilla Eevi Sutela pääsi laukomaan kulmapotkun jälkeen, mutta veto nousi yli maalin.

KuPS avasi maalinteon vartin kohdalla. Ana Paula Silva Santosin laukauksen Sofia Manner torjui, mutta Gentjana Rochi ehti ensimmäisenä paluupalloon ja vei vieraat maalin edelle.

22. minuutilla Wilma Sjöholm löysi hyvällä syötöllä boksista Elli Seiron, mutta laukaus karkasi yli maalin.

KuPS lisäsi johtonsa kahteen 25. minuutilla. Rochin laukaus otti pienen kimmokkeen Honka-puolustuksesta ja upposi verkkoon. Näissä lukemissa mentiin myös viettämään taukoa.

Toinen jakso

Toista nelivitosta oli pelattu kymmenisen minuuttia, kun Roosa Ariyo pääsi hyvään paikkaan, mutta Manner torjui vedon jalallaan.

KuPS osui kolmannen kerran 66. minuutilla. Pallo tuli boksin kulmalle Santosille, jonka laukaus upposi alakulmaan.

Lisämaaleja ei enää nähty, joten KuPS voitti ottelun 3-0 lukemin ja varmisti samalla Suomen mestaruuden.

Hämis

Honka jatkaa viimeiselle kierrokselle sarjassa neljäntenä. Tällä hetkellä se on pisteen perässä Åland Unitedia, joka pelaa kierroksen oman ottelunsa tiistaina. Mikäli ÅU ei ottelua voita, on Hongalla vielä mahdollisuudet napata pronssi kauden päätösottelussa HJK:ta vastaan ensi viikon lauantaina 14.10. klo 15.00 Bolt Arenalla.

Oli vaikea peli. Emme oikein saaneet omaa peliämme kulkemaan. Yritimme taistella ja oli hyvä fiilis, mutta tällä kertaa se ei riittänyt. Emme tällä kertaa saaneet peliä käännettyä, mutta olen silti ylpeä tästä joukkueesta ja siitä, miten olemme pystyneet tällä kaudella esiintymään, Noora Hämäläinen kommentoi ottelun jälkeen.

Hongan avauskokoonpano:
#1 Sofia Manner (MV)
#2 Aino Nurmi (46′ Eela Oljemark)
#4 Daniela Sandås
#9 Elli Seiro
#17 Matilda Kuusniemi Fishwick (81′ Sara Arimo)
#22 Annika Idman (70′ Ada Eronen)
#23 Noora Juusela
#28 Eevi Sutela
#33 Wilma Sjöholm
#34 Venla Lamberg
#42 Noora Hämäläinen

Back to top