Etsi tältä sivustolta

Ida Heikkinen jatkaa Hongassa!

Julkaistu

Honka ja Ida Heikkinen ovat tehneet jatkosopimuksen kaudelle 2024, jossa on myös optio seuraavasta vuodesta. Puolustajana ja keskikentällä nähty monipuolinen pelaaja debytoi liigatasolla jo kaudella 2021 ja on pelannut tähän mennessä 28 liigaottelua. 16-vuotiaan kausi jäi epäonnekkaasti kesken kesäkuussa tulleen loukkaantumisen myötä, mutta matka takaisin pelikentille on hyvässä vauhdissa. Heikkinen on myös vakionimiä nuorten maajoukkueissa.

Halusin ehdottomasti jatkaa Hongassa. Täällä on hyvät puitteet kehitykselle, joukkue, pelaajat ja taustat ovat kaikki mahtavia ja voitonnälkäisiä tyyppejä. Tämä kausi jäi omalta osaltani loukkaantumisen vuoksi kesken, joten tavoite on tulla ensi kaudella takaisin vahvempana kuin koskaan. Uskon, että Honka on paikka tehdä juuri niin, Heikkinen sanoo.

Olen iloinen, että saan jatkaa työntekoa Idan kaltaisen pelaajan kanssa. Hän debytoi liigatasolla hyvin nuorena ja on hallinnut jokaisen askeleen hyvin kypsästi. Tälle kaudelle tuli epäonninen aikainen päätös, mutta hän on ottanut hienoja askelia kuntoutumisessaan sekä fyysisesti, että henkisesti. Hän todella nauttii pelaamisesta, jalkapallosta tulee nauttia ja sen piirteen ei tule koskaan lähteä hänestä. Voisimme puhua pitkään laadusta jota hänellä on pallon kanssa ja fyysistä mahdollisuuksista viedä hänen pelinsä vielä seuraavalle tasolle. Ida on hyvin sopeutuva pelaaja, joka voi pelata monilla eri pelipaikoilla. Se on asia, johon monet eivät pysty, mutta hänen pelinymmärtämisensä on korkealla tasolla. Odotan innolla viidettä kauttani Idan kanssa. Hän on pelaaja, joka ilmentää Hongan arvoja ja kantaa seuran paitaa ylpeydellä, kommentoi päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top