Etsi tältä sivustolta

Kauden viimeinen kotiottelu lauantaina

Julkaistu

Hongan kauden toiseksi viimeinen ottelu ja viimeinen kotiottelu pelataan tänä lauantaina 7.10. klo 16.00 Tapiolan urheilupuiston nurmella, kun vastaan asettuu KuPS. Nappaa liput otteluun tästä ja tule vielä kerran tällä kaudella kannustamaan Honka kotivoittoon!

Honka kärsi viime ottelussaan 0-3 tappion HPS:lle, mutta hyvän kauden pelanneet keltamustat ovat yhä pronssitaistossa vahvasti mukana, kun kaksi viimeistä kierrosta on näköpiirissä. Piste-ero kolmossijalla olevaan Åland Unitediin on vain yksi piste, joten jännitettävää todella riittää kauden viimeisissä otteluissa.

Meidän täytyi päästä viime ottelusta yli mahdollisimman nopeasti. Se ei ollut paras esityksemme, minä valmentajana mukaan lukien. Voitamme ja häviämme joukkueena. Meidän täytyi olla itsekriittisiä parantaaksemme ja hyvä asia on se, että meillä on mahdollisuus näyttää se tällä viikolla, päävalmentaja Omar Adlani toteaa.

Suomen Cupin voittoa jo juhlinut KuPS voi varmistaa myös liigamestaruuden lauantaina. Se johtaa HJK:ta neljällä pisteellä. Honka haluaa kuitenkin laittaa kapuloita kuopiolaisten rattaisiin ja on valmistautunut lauantain otteluun hyvin.

Meillä on ollut hyvä treeniviikko. Pelaajat ovat täysin keskittyneitä tulevaan otteluun. Tiedämme, että se tulee olemaan vaikea, kuten aina KuPS:ia vastaan. He ovat parantaneet siitä, kun pelasimme heitä vastaan viimeksi. He ovat teknisesti ja fyysisesti vahva joukkue ja heillä on erittäin hyvin organisoitu hyökkäyssysteemi. Meidän täytyy estää heitä vaihtamasta puolia, sillä siinä he ovat vaarallisimmillaan. Meidän tulee myös olla rauhallisia kun saamme pallonhallinnan ja valita hetkemme hyökätä nopeasti tai hitaammin.

Honka ja KuPS ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti aiemmin. Kuopiolaiset ovat onnistuneet voittamaan molemmat ottelut, mutta Honka on laittanut hyvin kampoihin. Espoossa lukemat olivat 1-2, Kuopiossa 0-2.

Adlani lähtee luottavaisena kohtaamaan sarjakärkeä.

Meillä on hieno joukkue pelaajia ja minulla on täysi luotto heihin erityisesti kaikkein vaikeimmissa olosuhteissa. He ovat nousseet esiin tärkeissä hetkissä. Olemme kokeneet kotona tänä vuonan erityisiä hetkiä ja toivomme, että monet saapuvat kauden viimeiseen kotiotteluun kannustamaan pelaajia, hän päättää.

Back to top