Etsi tältä sivustolta

Honka päättää kauden lauantaina Töölössä

Julkaistu

Hongan kausi 2023 Kansallisessa Liigassa päättyy lauantaina 14.10. Töölön Bolt Arenalla HJK:ta vastaan klo 15.00 alkaen.

Honka tulee sijoittumaan sarjassa neljänneksi. Se on suuri parannus viime kauden seitsemänteen sijaan, suurin koko sarjassa. Se voi nousta lähimmillään pisteen päähän pronssisijasta, mutta lauantain päätöskierroksen ottelulla ei ole loppusijoitukseen merkitystä.

Hongan pistesaaliiksi kaudella 2023 tulee lauantain lopputuloksesta riippuen 39, 40 tai 42. Viime kaudella keltamustat jäivät 28 pisteeseen, joten parannus on selvä.

Lähdemme viimeiseen otteluun päät pystyssä. Tiedämme, ettei loppujen lopuksi sen tulos ei vaikuta sijoitukseemme sarjassa. Meillä on kuitenkin hyvä mahdollisuus kilpailla vielä kerran yhdessä joukkueena ennen kauden päätöstä. Molemmat joukkueet olisivat halunneet pelata isommista asioista tässä ottelussa, mutta uskon silti, että joukkueet tarjoavat yleisölle hienon ottelun, sanoo päävalmentaja Omar Adlani.

Viesti pelaajillemme on mennä nauttimaan kauden viimeisestä ottelusta yhdessä. He ovat käyneet paljon yhdessä läpi ja tämä on viimeinen mahdollisuus mennä kentälle joukkueena ja nauttia pelaamisesta. Näyttäkää luonnettanne, näyttäkää intohimoanne, älkääkä pelätkö olla omia itsejänne, hän summaa.

Hongan tapaan myöskään lauantain vastustaja HJK:lla ei ole ottelussa panosta sarjasijoituksen kannalta. Joukkue tulee nappaamaan hopeiset mitalit kauden päätteeksi.

HJK vs Honka siis Bolt Areenalla Töölössä lauantaina 14.10. klo 15.00!

Back to top