Etsi tältä sivustolta

Mestaruussarja käyntiin lauantaina

Julkaistu

Honka käynnistää pelinsä Kansallisen Liigan mestaruussarjassa ylihuomenna lauantaina 9.9. kun keltamustat matkaavat Ahvenenmaalle Åland Unitedin vieraaksi. Ottelu käynnistyy Wiklöf Holding Areenalla klo 17.00 ja Ruutu+ näyttää sen suorana kotikatsomoihin!

Honka pääsee lähtemään loppusarjan otteluihin hyvässä vireessä. Se on kerännyt viimeisestä viidestä ottelustaan neljä voittoa ja kokenut vain yhden tappion. Sarjasijoitus on neljäs, neljä pistettä pronssisijaa hallussaan pitävän HJK:n takana ja viisi pistettä viidentenä olevaa PK-35 Vantaata edellä.

Fiilis runkosarjasta on hyvä, olemme ansainneet paikkamme yläloppusarjassa. Kauden loppupeleihin lähdemme samalla taisteluasenteella ja päättäväisyydellä. Joukkueessa on hyvä fiilis ja energia, joka tulee varmasti näkymään otteluissa ja sen avulla lähdemme jokaisesta ottelusta hakemaan kolmea pistettä. Taistelu mitaleista tulee olemaan kova, keskikentän Matilda Kuusniemi Fishwick kommentoi.

Åland United löytyy Honkaa kaksi sijaa ja kuusi pistettä ylempää. Viimeisestä viidestä ottelustaan sillä on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Honka ja Åland United kohtasivat runkosarjan aikana kahdesti. Molemmat ottelut tarjosivat jännitystä loppuun saakka ja molemmista keltamustat veivät täyden pistepotin. Kesäkuussa Ahvenanmaalla Wilma Sjöholm viimeisteli ottelun ainoan maalin ja Honka voitti 1-0. Runkosarjan päätöskierroksella Tapiolassa yleisö sai todistaa todellista näytelmää, kun Honka nousi kahden maalin takaa 3-2 voittoon aivan ottelun loppuminuuteilla. Elli Seiro onnistui maalinteossa kahdesti, Noora Juusela kertaalleen.

Kolmannessa kohtaamisessa painotamme edellisissä peleissä onnistuneita asioita. Eli teemme enemmän maaleja ja taistelemme sinnikkäästi loppuun asti. Pelin alkuminuuteista lähtien on hyvin tärkeää olla valmiina. Erityisesti meidän täytyy olla valppaana Ålandin nopeissa tilanteenvaihdoissa, Kuusniemi Fishwick sanoo.

Back to top