Etsi tältä sivustolta

Honka pelaa perjantaina ensimmäistä kertaa kotinurmella

Julkaistu

Honka pelaa tämän viikon perjantaina 2.6. klo 18.30 alkaen kauden ensimmäisen ottelunsa Tapiolan urheilupuiston stadionin nurmella. Vastaan asettuu HPS! Nappaa liput ennakkoon tästä!

Honka palasi viime kierroksella voittokantaan yhden tappion jälkeen, kun se kaatoi vieraskentällä TPS:n Elli Seiron maalilla. Ennen perjantain kierrosta keltamustat ovat sarjataulukossa hyvissä asemissa sijalla neljä, yhdellätoista pisteellä.

Meillä on joukkueessa voiton jälkeen hyvä fiilis, mistä saamme energiaa myös perjantain otteluun. Viime pelistä mukaan haluamme ottaa kovan puolustuspelimme, meille ei ole helppo tehdä maalia. Pelistä tulee tiukkaa keskialueen kamppailua, mutta saamme varmasti luotua vaarallisia tilanteita vastustajan boksiin. Viimeistelyssä meidän pitää olla huolellisia ja röyhkeitä, keskikentän Eevi Sutela ennakoi.

Sutela kuuluu joukkueen kapteenistoon ja on kantanut myös kapteeninnauhaa tällä kaudella otteluissa.

On ollut hienoa olla joukkueen kapteenina, koen että minuun luotetaan ja samalla minun on itse helppoa luottaa ja uskoa jokaiseen pelaajaan. Olen kapteenina pyrkinyt näyttämään esimerkkiä sekä kentällä, että sen ulkopuolella. Toivon, että nuoremmat pelaajat pystyvät myös keräämään oppeja minulta. Tämä on ensimmäinen kauteni kapteenistossa, joten tietenkin itsestänikin löytyy asioita, joita pitää vielä työstää, hän sanoo.

Perjantain vastustaja HPS löytyy tällä hetkellä sijalta seitsemän, kolme pistettä Honkaa perässä. Viimeisimmät ottelut ovat olleet helsinkiläisille tuloksellisesti haastavia ja joukkue on pelannut kolme peräkkäistä liigaottelua voitotta. Vastaan perjantaina tulee kuitenkin erittäin kovatasoinen ja vaarallinen joukkue.

HPS:n sisäistä maalipörssiä johtaa kovavireinen, jo viisi maalia tehnyt Elli-Noora Kainulainen. Aada Nurmi on säestänyt kolmella osumalla, Oona Jääskeläisellä, Jutta Angerialla ja Hanna Onufriewillä on jokaisella yksi maali tilillään. Hongan Wilma Sjöholm on osunut kahdesti, yksi maali löytyy Daniela Sandåsilta, Inka Kaivolalta, Noora Juuselalta ja viime ottelussa osuneelta Elli Seirolta.

HPS on ollut Honkaa tehokkaampi hyökkäyspäässä ja on tehnyt siis yksitoista maalia Hongan kuuteen verrattuna. Hongan puolustuspää on kuitenkin ollut erittäin vahva alkukaudesta. Se on päästänyt vain neljä maalia, mikä on sarjakärki HJK:n jälkeen koko sarjan paras saldo. HPS:llä vastaava luku on kaksitoista.

Emme ole saaneet vielä kotivoittoa, TUP:in tekonurmesta emme saaneet todellista kotietua. Nyt pääsemme omaan pyhättöömme pelaamaan ja jokainen tietää, että Suomen silkkisimmällä nurmella pisteet jäävät Espooseen!, Sutela päättää.

Honka vs HPS siis perjantaina 2.6. klo 18.30 Tapiolan urheilupuiston stadionilla! Liput otteluun tästä!

Back to top