Etsi tältä sivustolta

Kausi käyntiin HJK:ta vastaan

Julkaistu

Hongan kausi Kansallisessa Liigassa 2023 käynnistyy sunnuntaina 16.4. vierasottelulla HJK:ta vastaan. Ottelu käynnistyy Töölön Bolt Arenalla klo 16.00. Ruutu+ näyttää sen suorana!

Honka lähtee kauteen hyvistä asetelmista. Joukkueen uudet pelaajat ovat päässeet hyvin ryhmään sisään ja viime kauden runkopelaajista moni jatkaa.

Joukkue on innoissaan ja valmis aloittamaan kauden. Olemme valmistautuneet hyvin ja pelaajien kuntotaso on korkealla. Olemme parantaneet pelaamistamme viikko viikolta ja uudet pelaajat ovat sopeutuneet ympäristöön nopeasti, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Honka ei osallistunut talvella Kansallisen Cupiin, vaan käytti preseasoninsa harjoitteluun ja pelasi harjoitusotteluita. Toisen kautensa päävalmentajana aloittava Adlani uskoo vahvasti joukkueeseensa.

Monet haluaisivat varmasti olla asemassani. Saan työskennellä näiden pelaajien kanssa päivittäin ja nähdä heidän kehitystään. Se tuo paljon iloa jokapäiväiseen elämääni. Tässä ryhmässä on jotain erityistä. Heillä on tietynlainen mentaliteetti, jota en ole vielä aiemmin nähnyt aikanani Suomessa.

Uusina niminä Hongan joukkueesta löytyvät mm. puolustajat Noora Hämäläinen, Venla Lamberg ja Iida Laine, keskikentän Dakota Chan, sekä hyökkäyspään Jackie Altschuld ja sunnuntain vastustajaa HJK:ta viimeksi edustanut Wilma Sjöholm. Sofia Manner palasi keltamustien maalinsuulle.

Viime kaudella Honka sijoittui seitsemänneksi. Haussa on nyt hyvä alku uuteen kauteen.

Kauden aikana tulee aina ylä- ja alamäkiä. Opimme sen yhdessä viime kaudella ja olemme valmistautuneet paremmin niiden käsittelemiseen. Meidän tulee myös muistaa, että olemme etuoikeutettuja, kun saamme pelata näitä otteluita hyvissä olosuhteissa.

Kansallisen Cupin talvella voittanut HJK menetti viime kauden päätteeksi uransa lopettaneet Essi Sainion ja Leonie Pankratzin, sekä AC Milaniin siirtyneen Oona Seveniuksen. Uusia pelaajia ovat mm. PK-35:destä saapuneet Elisa Ikonen ja Emilia Kupsanen, sekä HFA Märskystä tulleet Lotta Lindström ja Helmi Raijas.

HJK on aina vaikea vastustaja, niinkun heidän pitääkin olla! He ovat Suomen suurin seura ja heidän pitäisi menestyä joka vuosi. He eivät ole voittaneet liigaa moneen vuoteen, mutta tänä vuonna heillä on vahva joukkue, joka voi pystyä siihen. Se tuo paljon paineita ja jokainen pienikin virhe merkitsee kauden aikana. Pyrimme tekemään sunnuntaista hyvän ottelun ja heti kauden alun heille vaikeaksi, Adlani summaa.

HJK vs Honka siis Töölön Bolt Arenalla sunnuntaina 16.4. klo 16.00 ja suorana Ruutu+:ssa! HJK-ottelun jälkeen Honka suuntaa kohti kotiavaustaan, joka pelataan Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 22.4. klo 14.00 KuPS:ia vastaan! Osta lippusi otteluun tästä!

Back to top