Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Wilma Sjöholm!

Julkaistu

Wilma Sjöholm vahvistaa Hongan hyökkäystä alkavalla kaudella. 23-vuotias Sjöholm on edustanut kolmena viime kautena HJK:ta, mutta valitettavien loukkaantumisten takia pelit ovat jääneet suht vähiin. Viime kaudella Sjöholm pelasi yhdessätoista liigaottelussa yhteensä 321 minuuttia ja teki niissä kaksi maalia.

Ennen HJK:hon siirtymistään Sjöholm edusti Djurgårdenia Ruotsin Damallsvenskanissa kausilla 2018-2019. Ensimmäiset liigapelinsä hän pelasi kaudella 2017 GBK:ssa, jota ennen hän viimeisteli kaudella 2016 FC Unitedille 33 maalia Kakkosessa.

Olen todella iloinen, että kirjoitin sopimuksen Hongan kanssa. Olen kuullut seurasta paljon hyvää ja tuntui siltä, että tämä oli paras valinta tällä hetkellä urani kannalta. Tulevalla kaudella isoin tavoite on pysyä ehjänä ja nauttia pelaamisesta. Aion tehdä kaikkeni, että voimme yhdessä joukkueena tehdä hyviä suorituksia ja onnistua tavoitteissamme!, Sjöholm kommentoi.

Olen todella iloinen, että saimme Wilman mukaan joukkueeseemme. Näimme viime kauden loppupuolella mihin hän pystyy kentällä. Wilma on hyökkäävä ja monipuolinen pelaaja. Hän on teknisesti hyvin taitava pallon kanssa ja hänellä on halu tehdä maaleja. Wilma sopii täydellisesti pelitapaamme. Kaikkein eniten minuun on kuitenkin tehnyt vaikutuksen hänen henkinen vahvuutensa. Hänellä on ollut vaikeita aikoja, mutta hän on palannut aina vahvempana. Tavoitteenamme on auttaa Wilmaa pääsemään huippukuntoon, jotta hän voi antaa parhaansa joka viikko. Tervetuloa Honkaan Wilma!, toteaa puolestaan päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top