Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Venla Lamberg!

Julkaistu

Puolustaja Venla Lamberg siirtyy Honkaan. 19-vuotias pelaaja saapuu Espooseen kasvattajaseuransa JyPK:n riveistä.

Lamberg teki debyyttinsä liigatasolla kaudella 2021 ja otti heti suuren roolin. Hän pelasi jyväskyläläisten puolustuksessa yhtä vaille kaikissa otteluissa ja useimmiten koko ysikymppisen. Vastuuta tuli runsaasti myös viime kaudella Ykkösessä, kahdeksantoista ottelua ja 1592 minuuttia. Mukaan mahtui yksi tehty maalikin huhtikuussa VJS:n verkkoon. Lamberg on ollut myös ikäluokkansa maajoukkueen mukana.

Odotan innolla uutta kautta uuden joukkueen kanssa. Honka antaa minulle hyvän ja laadukkaan treeniympäristön, jossa pystyn kehittymään. Tavoitteeni ensi kaudella on pelata ehjä hyvä kausi ja ottaa askelia eteenpäin pelaajana. Haluan myös auttaa omalla panoksellani joukkuetta saavuttamaan kauden tavoitteet, Lamberg kommentoi siirtoaan Honkaan.

Olen erittäin iloinen toivottaessani Venlan tervetulleeksi joukkueeseemme. Keskusteluissamme hänen halunsa kehittyä näkyi heti ja se näkyy myös hänen ottaessaan askeleen muuttamalla Espooseen. JyPK on tehnyt mahtavaa työtä hänen kehityksessään vuosien aikana, kuten monen muunkin nuoren pelaajan kohdalla. Venla on moderni, keskuspuolustaja, jolla on hyvät fyysiset ominaisuudet ja hän on hyvin vahva erikoistilanteissa molemmissa päissä. Hän ymmärtää peliä hyvin, on hyvä teknisesti ja pystyy mukautumaan erilaisiin pelityyleihin. Autamme Venlaa kehittymään myös fyysisesti, hänellä on paljon potentiaalia tulla oikein hyväksi toppariksi liigatasolla, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Back to top