Etsi tältä sivustolta

Milla Punsar jatkaa Hongassa!

Julkaistu

Milla Punsarille kausi 2023 on jo yhdeksäs Hongan paidassa. Hän on toiminut joukkueen kapteenina viimeiset neljä kautta.

Punsar saapui Honkaan EPS:stä kaudeksi 2015, eikä ole edustanut liigatasolla mitään muuta seuraa. Yhteensä liigaotteluita on kasassa jo kunnioitettavat 144, joissa vastustajan maaliverkko on heilunut 41 kertaa. Viime kaudella Punsar pelasi kaikissa Hongan kahdessakymmenessäneljässä liigaottelussa ja teki niissä seitsemän maalia, mikä toi joukkueen sisäisen maalipörssin voiton. Monipuolinen Punsar on vuosien aikana nähty kentällä eri rooleissa niin hyökkäyksessä, kuin keskikentälläkin.

On tietysti hienoa kirjoittaa taas jatkosopimus minulle tärkeän seuran kanssa. Olen saanut urani aikana Hongalta paljon, niin kuin myös Honka on saanut minulta. Ympärillä on ollut paljon mahtavia persoonia – niin kanssapelaajia kuin staffia. Viime kausi ei ollut meiltä onnistunut, mutta uskon, että siitä tarttui matkaan paljon tärkeää oppia meille jokaiselle. Meillä oli nuori joukkue valmennusta myöten. Tulevaa kautta ajatellen onkin tärkeää reflektoida edellistä kautta ja pohtia, mitä voisimme tehdä paremmin. Itse tuon pelaajana ja persoonana kentälle ja koppiin sekä kokemusta, että johtajuutta. Kuten myös (omasta mielestäni) hyviä vitsejä, Punsar summaa.

Olin todella tyytyväinen Millan viime kauteen. Hän pelasi erilaisessa roolissa kuin aiempina vuosina ja otti haasteen vastaan todella hyvin. Hän oli paras maalintekijämme, sekä pelaaja, joka loi eniten maalipaikkoja. Milla on mahtava johtaja kentällä ja sen ulkopuolella, sekä hyvä roolimalli nuoremmille pelaajille. Tavoitteenamme on saada Milla yhä korkeammalle tasolle. Viime kausi oli hyvä alku sille prosessille. Kunniaa kuuluu myös sille kovalle työlle, mitä hän teki läpi koko vuoden saadakseen kokonaan terveen kauden. Millalla on vielä paljon potentiaalia ja ensi kaudella näemme vielä hyökkäävämmän ja päämäärätietoisemman Millan, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Back to top