Etsi tältä sivustolta

Sanra Pulliainen liigajoukkueen mukaan!

Julkaistu

Hongan oma kasvatti, viime vuodet seuran BSM-joukkueessa pelannut Sanra Pulliainen liittyy ensi kaudella liigajoukkueen riveihin. Laidalla eri rooleissa nähty Pulliainen pelasi kaudella 2022 kuudessatoista, eli kahta vaille kaikissa BSM-sarjan otteluissa ja onnistui myös kerran maalinteossa. Debyyttinsä Kansallisessa Liigassa hän teki syyskuussa Ilvestä vastaan, kauden viimeisessä kotiottelussa ONS:ia vastaan peliaikaa tuli kaksitoista minuuttia.

Kiva päästä uuteen joukkueeseen mukaan. Täällä on hyvä ilmapiiri ja motivoituneita pelaajia. Tavoitteenani ensi kaudella on kehittyä pelaajana ja saada hyvä, ehjä kausi, Pulliainen sanoo.

– Tämä on hyvä askel Sanran kehitykselle. Hän on harjoitellut kanssamme nyt kuukauden ja näyttänyt, että hänellä on mahdollisuudet pelata tällä tasolla. Seuraavaksi teemme töitä, jotta hän on fyysisesti valmis tämän sarjan ja ympäristömme vaatimuksiin. Sanra on hyvin tekninen vasenjalkainen laitapelaaja tai -puolustaja. Hänen syöttönsä ja keskityksensä ovat laadukkaita. Hän hyökkää viimeiseen linjaan aina kun mahdollista ja hänellä on paljon nopeutta sen tekemiseen. Sanra on kehittynyt hienosti viime vuoden aikana BSM-joukkueessa. Hän sopii ominaisuuksiltaan pelityyliimme täydellisesti. Odotan innolla hänen kehitystään tulevan vuoden aikana, päävalmentaja Omar Adlani kommentoi.

Back to top