Etsi tältä sivustolta

Hongan taustaryhmä kaudelle 2023 kasassa

Julkaistu

Hongan Kansallisen Liigan joukkueen taustaryhmä on kasassa. Päävalmentajana jatkaa tällä viikolla UEFA Pro-kurssin aloittanut, toisen kautensa kyseisessä roolissa aloittava Omar Adlani.

Valmentaja: Sacha Navalkar (UEFA A+UEFA Elite Youth A)

On hienoa jatkaa työntekoa Sachan kanssa. Meillä on samanlainen ymmärrys siitä, miten näemme pelin ja keskustelumme keskittyvät aina siihen, miten voimme auttaa pelaajia. Sachalla on kova työmoraali ja halu kehittyä. Hän on tehnyt hyvää työtä TBSM-joukkueessa päävalmentajana ja meillä on jatkuva keskusteluyhteys myös niistä pelaajista. Tavoitteenamme on aina auttaa pelaajia nousemaan omista junioreistamme edustukseen, Adlani sanoo.

Valmentaja: Edward Kukko (UEFA A)

Olen iloinen, että Edi jatkaa kanssamme. Hän on niin ikään valmentaja, joka tekee kovasti töitä ja haluaa kehittyä jatkuvasti. Hän on todella hyvä pelaajien kanssa ja pelaajat hyötyvät paljon siitä, että hän on mukana. Viime kausi oli ensimmäinen kausi, kun teimme töitä yhdessä ja tulemme toisillemme entistä tutuimmiksi, jatkaessamme työntekoa ensi kaudella.

Maalivahtivalmentaja: Miika Salmi

Ensimmäisestä päivästä asti oli selvää, minkälaisen työmoraalin Miika tuo Honkaan ja se on ollut hyvin vaikuttavaa. Sen lisäksi hänen tietämyksensä lajista erityisesti maalivahtien näkökulmasta on luonut hyviä keskusteluita valmennusryhmämme kesken. Miikan näkemykset jalkapallosta ovat meille hyvin tärkeitä ja auttavat meitä tekemään pelimallistamme yhä ehjempää.

Fyysinen valmennus: Samu Kauppila

Samu on saanut jo hyvän alun joukkueemme kanssa. Hänen vastuullaan on harjoittelumme fyysinen puoli, jonka lisäksi hän huolehtii tarvittaessa kuntoutuksesta. Hän on tuonut hyviä ideoita siihen, miten kehitämme fyysistä puoltamme niin harjoituksissa, kun peleissäkin. Samu täyttää kriteerimme myös siinä, että hän on kova työntekijä. Hänellä on aito halu auttaa pelaajia kehittymään ja pysymään terveenä läpi kauden.

Videoanalyytikko: Jasmin Kassim (UEFA B)

On hienoa, että saamme jatkaa töitä Jasminin kanssa. Hän on yksi parhaista työssään ja tekee muun valmennusryhmän elämän paljon helpommaksi. Hän pystyy tarjoamaan tietoa valmennukselle nopeasti, mikä on hienoa ja säästää meiltä paljon aikaa. Ensi kaudella tavoitteena on, että hän voi mennä vielä syvemmälle analysointiin, samalla kun hän jatkaa videoklippien tuottamista meille pelien jälkeen ja niiden aikana.

Joukkueenjohtaja: Jussi Tapola
Huoltaja: Pekka Nikki
GM: Vema Sutela

Koko taustaryhmämme on fantastinen. He antavat epäitsekkäästi aikaansa joukkueelle ja tuovat hyvää fiilistä. Olen hyvin iloinen siitä, että he jatkavat mukanamme. Talenttivalmentajamme Antoni Dagaa keskittyy TBSM:n ja junioripuolen toimintaan, kuten Palloliitto ohjeistaa. Yleisesti ottaen, olen iloinen siitä, että saamme jatkaa tätä prosessia tutun valmennusryhmän kanssa. Ensimmäinen kausi yhdessä oli meille myös oppimisprosessi. Tulevalla kaudella pyrimme parantamaan monia asioita, joita emme tehneet niin hyvin ja lisäksi kehittämään entisestään niitä, joissa jo onnistuimme. Meillä on hyvin osaava taustaryhmä, joka tekee koko ajan töitä auttaakseen pelaajia kehittymään, Adlani summaa.

Back to top