Etsi tältä sivustolta

Jasmin Leppioja jatkaa Hongassa!

Julkaistu

Jasmin Leppioja jatkaa Hongassa myös ensi kaudella. Kausi 2023 on Leppiojalle jo viides keltamustien riveissä.

Honkaan kaudeksi 2019 siirtynyt Leppioja on kirjauttanut urallaan 75 liigaottelua ja kahdeksan maalia. Otteluista 65 ja maaleista kaikki kahdeksan ovat tulleet keltamustissa. Viime kausi oli Leppiojalle epäonnisesti loukkaantumisten vaivaama. Tilille kertyi yksitoista liigaottelua ja yksi maali kotiottelussa NJS:ää vastaan toukokuussa. Monipuolista pelaajaa on nähty kentällä niin hyökkäyksen, kuin keskikentänkin rooleissa.

Viime kausi oli henkilökohtaisesti todella vaikea loukkaantumisten takia, joten olen hyvin iloinen jatkosopimuksesta Hongan kanssa. Tavoitteena on pysyä ehjänä ja ottaa kehitysaskelia niin yksilönä, kuin joukkueenakin, Leppioja sanoo.

Olen iloinen, että “Jasu” jatkaa Hongassa. Minun ei tarvitse muistuttaa ketään niistä vaikeuksista ja takaiskuista, mitä hänellä on ollut. Hänen henkistä vahvuuttaan korostaa se, miten hän on aina tullut niistä takaisin mukaan. Hän on tärkeä pelaaja pukukopissa, upea johtaja ja roolimalli, joka asettaa vaatimukset joukkueen sisällä. Prosessi hänen saamiseensa takaisin täyteen kuntoon on käynnissä. Kun Jasu on parhaimmillaan, hän tekee kaiken tavassamme pelata helpoksi. Hänellä on todelliset jalkapalloaivot ja tekniset taidot, jotka sopivat pelitapaamme täydellisesti, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan kommentoi.

Back to top