Etsi tältä sivustolta

Hongasta maailmalle #1

Julkaistu

Milla Punsar harjoittelee tämän ja ensi viikon Bundesliigajoukkue SV Meppenin riveissä. Punsar matkusti Saksaan keskiviikkona ja hänen on tarkoitus pelata myös Meppenin kahdessa harjoitusottelussa ensi viikolla. 

SV Meppen nousi Bundesliigaan täksi kaudeksi ja on pelannut hyvän alkukauden. Joukkue on seitsemäntenä, kun kausi on puolivälissä.

– On hienoa, että saimme järjestettyä Millalle tämän testijakson, koska Saksan Bundesliiga on yksi Euroopan kovimpia sarjoja. Etsimme jatkuvasti meidän pelaajillemme tasokkaita näyttöpaikkoja rajojemme ulkopuolelta, manageri Velimatti Sutela toteaa.

Minulla on nyt kahdet harjoitukset takanpäin täällä Meppenissä. Tämä on sympaattinen pikku paikkakunta Saksassa. Joukkue on ottanut minut hyvin vastaan ja muutenkin kaikki ovat ystävällisiä. Harjoituksissa puhutan saksaa, mutta valmentaja osaa hyvin myös englantia, Punsar sanoo.

Ensi viikon harjoitusotteluiden jälkeen on varmasti helpompi kommentoida tasoeroa, mutta jo nyt voin sanoa, että tempo on nopeampi ja pelaajat taitavampia. Kahdet ensimmäiset treenit ovat kuitenkin menneet osaltani ihan mukavasti. On mielenkiintoista nähdä, mitä eroavaisuuksia toimintakulttuurissa ja harjoittelussa on. Paljon on myös samankaltaisuuksia, mikä on varmasti hyvä merkki.

– Olen kiitollinen Hongalle ja SV Meppenille, että minulle järjestettiin tällainen mahdollisuus, Punsar summaa.

Back to top