Etsi tältä sivustolta

Hongasta maailmalle #2, Ida Heikkinen harjoittelee Bayern Münchenissä!

Julkaistu

Nuorten maajoukkuepelaaja Ida Heikkinen harjoittelee tällä viikolla Saksan huippujoukkueen Bayern Münchenin mukana. FC Hongan ja Bayernin järjestämällä leirillä Heikkinen harjoittelee sekä U20-joukkueen että naisten edustusjoukkueen mukana. Lisäksi ohjelmassa on fyysisiä testejä.

Bayern on toisena Saksan Bundesliigassa, kun kausi on puolivälissä. Lisäksi baijerilaisjoukkue selvitti tiensä Mestareiden liigan lohkovaiheesta pudotuspeleihin.

Olen nyt tehnyt testit ja treenannut yhdet treenit täällä Bayern Münchenissä. Tämä on Euroopan yksi suurimmista seuroista ja se näkyy fasiliteeteissa ja treenien laadussa. Kaikki pelaajat ja valmentajat ovat myös olleet hyvin mukavia. Iso kiitos Hongalle ja Bayern Münchenille tästä mahdollisuudesta, Heikkinen sanoo.

Tämä on jälleen osoitus, miten pystymme auttamaan pelaajiamme kehittymään niin henkisesti kuin taidollisesti. Sovimme tästä harjoitusviikosta jo joulukuussa Bayernin edustusjoukkueen managerin kanssa. Bayern on juuri palannut ulkomaan harjoitusleiriltä, ja ensi viikolla Pikku matkaa nuorten maajoukkueleirille Portugaliin. Kiitos Bayernille, että he kutsuivat Idan mukaan, vaikka heidän harjoitusohjelmansa talvitauon aikana on todella tiukka, manageri Vema Sutela toteaa.

Back to top