Etsi tältä sivustolta

Hongasta maailmalle: Milla Punsar siirtyy Bundesliigaan!

Julkaistu

FC Hongan monivuotinen kapteeni Milla Punsar siirtyy Saksan Bundesliigassa pelaavaan SV Meppenin joukkueeseen. Punsar oli aiemmin tammikuussa saksalaisjoukkueessa kymmenen päivän testijaksolla, jonka jälkeen Meppen tarjosi hyökkääjälle sopimusta.

Punsarin sopimus on 18 kuukauden mittainen, ja sopimuksessa on purkumahdollisuus kesällä 2023. Punsarilla oli voimassa oleva sopimus FC Hongan kanssa, ja seurat pääsivät nopeasti sopimukseen siirron ehdoista.

Punsar on pelannut Hongassa vuodesta 2015 lähtien. Otteluita Kansallisessa Liigassa on yhteensä 144 ja maaleja 41.

Ensimmäiseksi haluan kiittää Honkaa seurana. Se tulee aina olemaan minulle tärkeä. Tulin Tapiolan urheilupuistoon nuorena tyttönä ja lähdin kapteenina. Omassa elämässä ehti tapahtua vaikka mitä sinä aikana. Ehdin saavuttaa Hongan kanssa oikeastaan kaiken, mutta tärkeimpänä pidän kaikkia ihmisiä, joihin sain tutustua. Olen saanut paljon tärkeitä ihmisiä elämääni ja Tuppi tuntuu aina kodilta. Siellä on aina saanut olla oma itsensä. Oli hienoa huomata, miten innoissaan kanssapelaajat, valmentajat ja taustahenkilöt ovat tästä siirrosta. Erityiskiitos Vema Sutelalle, sillä ilman häntä tätä siirtoa ei olisi tapahtunut. Honka todella haluaa pelaajilleen parasta, Punsar sanoo.

Ajattelen, että jos joskus haluan urallani pelata ulkomailla, niin nyt on sen aika. Kiitos Veman sain hienon mahdollisuuden päästä Bundesliigajoukkueeseen testille ja onnekseni sainkin sopimuksen. Saksa on jalkapallomaa ihan eri tavalla kuin Suomi, joten on siistiä päästä tutustumaan sen kulttuuriin. Toivon, että pysyn terveenä ja pystyn olemaan paras tai ainakin hyvä versio itsestäni, hän jatkaa.

Minun ja Hongan tarina ei ole vielä loppuun kirjoitettu, mutta tässä vaiheessa on hyvä hetki kiittää kaikkia. Nähdään myöhemmin!

On todella hienoa, että Milla pääsee Bundesliigajoukkueeseen, todella kovatasoiseen sarjaan ja ympäristöön. Hän on todistanut olevansa yksi tämän sarjan parhaista pelaajista jo pidemmän aikaa ja saavuttanut kaiken tarvittavan, joten tämä on hyvä askel hänen urallaan. Millalla on aina ollut taidot olla huippupelaaja, mutta se mikä hänet vielä erottaa muista on hänen omistautumisensa, ammattimaisuutensa ja nöyryytensä. Milla on pysynyt motivoituneena läpi niin hyvien, kuin vaikeidenkin hetkien ja se on johtanut hänen menestykseensä. Hän on toiminut aina ammattimaisesti, vaikka olosuhteet eivät olisi olleet suosiollisia ja pysynyt menestyksenkin hetkillä nöyränä ja työteliäänä. Iso kiitos kuuluu myös managerillemme Vema Sutelalle siitä, että pelaajamme saavat mahdollisuuksia tulla huomatuiksi. Haluamme jatkaa mahdollisuuksien tarjoamista pelaajillemme myös tulevaisuudessa. Haluan kiittää Millaa itseni ja koko joukkueen puolesta. Hän on ollut upea kapteeni ja vahva johtaja, mutta ennen kaikkea hyvä ihminen, joka on edustanut Honkaa ylpeydellä, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan kommentoi.

Back to top