Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Iida Laine!

Julkaistu

Puolustaja Iida Laine liittyy joukkueen mukaan kaudelle 2023. Laine on pelannut aikoinaan Hongan junioreissa, joten edessä on paluu tuttuun seuraan.

Laine pelasi ensimmäiset ottelunsa Hongan BSM-joukkueessa kaudella 2018, kun minuutteja tuli viidessätoista ottelussa. Kaudelle 2019 hän siirtyi HFA Märskyyn, jossa vierähti kaksi kautta. Viimeisimmällä kahdella kaudella Laine on ollut HPS:n sopimuspelaaja. Hän teki debyyttinsä Kansallisessa Liigassa kauden 2021 avausottelussa KuPS:ia vastaan. Ikävä loukkaantuminen piti Laineen kuitenkin kauan sivussa kentiltä. Viime kaudella hän oli suuressa roolissa Ykkösessä EBK:n paidassa, pelaten kahdessakymmenessäkahdessa, eli yhtä vaille kaikissa sarjaotteluissa, joissa syntyi myös yksi maali.

Tavoitteenani ensi kaudelle on saada hyvä ja ehjä kausi, sekä kehittyä pelaajana. Koen, että Honka tarjoaa hyvän ja laadukkaan ympäristön tavoitteideni saavuttamiseen. On ollut kiva palata takaisin Honkaan ja odotan innolla tulevaa kautta, Laine kommentoi.

Iida on harjoitellut kanssamme nyt muutaman viikon ajan ja olen tyytyväinen hänen sitoutuneisuuteensa ja innostuneisuuteensa joukkuettamme kohtaan. Honka ei ole hänelle uusi seura, sillä hän pelasi juniorivuotensa täällä. Iida on pitkä toppari, ja teemme yhdessä töitä, että saamme hänet fyysisesti valmiiksi tähän liigaan. Epäonninen loukkaantuminen hidasti hänen kehitystään, mutta nyt hän on täysin kunnossa ja valmis tekemään töitä saavuttaakseen uuden tason pelaamisessaan. Hänellä on hyvä pelinymmärrys ja hän sopii pelityyliimme hyvin. Iidalla on aina ollut paljon potentiaalia ja uskon, että tämä on hänelle oikea ympäristö täyttää se potentiaali. Tervetuloa takaisin Honkaan Iida, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Back to top