Etsi tältä sivustolta

Eevi Sutela jatkaa Hongassa!

Julkaistu

Keskikenttäpelaaja Eevi Sutela jatkaa Hongassa myös ensi kaudella. Tuleva kausi 2023 on Sutelalle neljäs Hongan riveissä.

Mikkeliläisen PU-62:n kasvatti siirtyi Honkaan HFA Märskystä kaudelle 2020. Avauskaudellaan Hongassa Sutela pelasi kolmessatoista liigaottelussa. Kaudella 2021 pelit jäivät erinäisten vaikeuksien vuoksi vähiin, mutta päättyneellä kaudella 2022 Sutela kuului joukkueen avainpelaajiin. Hän pelasi yhdeksässätoista liigaottelussa ja oli niissä kaikissa myös avauskokoonpanossa. Lisäksi Sutela laukoi kolme maalia, joista kaikki voidaan lukea kauden hienoimpien osumien joukkoon.

Hongassa jatkaminen tuntuu luonnolliselta tässä vaiheessa. Sain viime kaudella paljon vastuuta ja odotan sitä myös tulevalta kaudelta. Hongassa minulla on hyvät mahdollisuudet ja olosuhteet kehittyä henkilökohtaisesti. Meillä on kova tahto parantaa peliä ja tuloksia viime kaudesta, Sutela sanoo.

Viime kausi oli Eevin ensimmäinen kokonainen kausi Kansallisessa Liigassa ja näimme upeita välähdyksiä siitä, mihin hän pystyy. Odotan vielä paljon hallitsevampaa Eeviä ensi kaudella. Hänellä on fantastinen tekniikka molemmilla jaloilla ja hyvä pelinäkemys. Eevi voi pelata keskikentällä puolustavampaa roolia, mutta pystyy myös tekemään liikkeitä ylöspäin maalintekoon. Pelaamisen lisäksi, hänen asenteensa lajia ja joukkuetta kohtaan on hyvin tarttuvaa. Hän tuo paljon energiaa kaikkeen mitä tekee ja on hienoa, että hän jatkaa tässä joukkueessa, toteaa puolestaan päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top