Etsi tältä sivustolta

Daniela Sandås jatkaa Hongassa!

Julkaistu

Daniela Sandås jatkaa Hongassa myös ensi kaudella. Sandås on noussut joukkueen luottopelaajaksi keskuspuolustajan paikalla.

Tuleva kausi 2023 on Sandåsille kolmas Hongan riveissä. TPS:ssä liigadebyyttinsä tehnyt ja uransa kaksi ensimmäistä liigakautta pelannut 20-vuotias Sandås on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo 72 liigaottelua. Kuluneella kaudella hän pelasi kaikissa Hongan Kansallisen Liigan otteluissa, ja oli avauskokoonpanossa niistä yhtä vaille kaikissa. Liigauran toinen maalikin syntyi päättyneen kauden aikana, kun Sandås puski ottelun avausmaalin 3-0 vierasvoitossa NJS:ää vastaan syyskuussa.

Olen iloinen, että saan jatkaa Hongassa. Olen viihtynyt viime kausina todella hyvin. Meillä on joukkueessa hyvä henki ja Honka tarjoaa laadukkaan treeniympäristön, missä pystyn kehittymään. Viime kausi ei tuloksellisesti mennyt niin kuin toivottiin, mutta voimme ottaa siitä oppia ja kehittyä paljon ensi kaudeksi. Odotan itse paljon tulevaa kautta ja luulen, että koko joukkueella on kova halu näyttää, mihin me pystymme, Sandås sanoo.

On hienoa, että Dani jatkaa kanssamme. Hän on tämän sarjan huipputoppari ja näytti päättyneellä kaudella, että pystyy pelaamaan tasaisesti korkealla tasolla. Hän on kehittänyt monia osa-alueita pelaamisessaan viime kaudella ja teemme töitä sen kehityksen jatkamiseksi. Dani on moderni keskuspuolustaja joka on vahvasti mukana myös pelin rakentelussa. Hän on hyvä 1 vs 1-tilantiessa eteenpäin, mikä auttaa meitä edistämään peliä. Lisäksi hän on vahva ja älykäs taklaamisessaan. Odotan innolla Danin kanssa työnteon jatkamista, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan sanailee.

Back to top