Etsi tältä sivustolta

Sofia Manner palaa Hongan maalille

Julkaistu

Sofia Manner torjuu Hongan maalinsuulla ensi kaudella. 25-vuotias maalivahti palaa Honkaan pelattuaan keltamustissa viimeksi kaudella 2021.

Manner vartioi kaudella 2021 keltamustien maalia yhdessätoista liigaottelussa, sekä kahdessa Suomen Cupin pelissä. Hän harjoitteli Hongan mukana jo kesällä 2020. Viime kausi meni Islannissa, jonka lisäksi Manner on pelannut ja opiskellut yliopistossa Yhdysvalloissa. Suomessa hän on edustanut aiemmin myös HJK:ta.

Todella hyvä fiilis tästä! Kun aiemmin pelasin täällä, tuntui että pystyin ottamaan kehityksessäni isoja askelia. Samaa odotan innolla tulevalta kaudelta, Honka tarjoaa loistavat mahdollisuudet kehittymiselle. Alun perin en ajatellut palaavani Suomeen, mutta kun mahdollisuus aukesi, niin tuntui siltä, että tämä voisi olla tähän hetkeen hyvä siirto. Viime kausi päättyi osaltani loukkaantumiseen, eikä maalivahteja huomioitu erityisen paljon, Manner kommentoi.

Olen todella iloinen toivottaessani Sofian tervetulleeksi takaisin Honkaan. Hänellä on paljon kokemusta ulkomailla pelaamisesta niin yliopisto- kuin ammattilaistasollakin. Hän tuo paljon kokemusta joukkueeseemme. Hän tuntee myös sarjan, joukkueemme ja tapamme pelata. Sofia sopii kaikkiin niihin kriteereihin, mitä maalivahdilta haemme. Hän on hyvä rakentamaan peliä molemmilla jaloilla ja antaa meille vaihtoehtoja pelata niin lyhyillä kuin pitkilläkin avauksilla, sillä hänellä on myös hyvä tekniikka pidempiin avauksiin. Hän on hyvä torjuja ja hoitaa korkeat pallot boksissa varmasti. Hän on luonnostaan rauhallinen persoona, mikä näkyy myös hänen pelaamisessaan ja auttaa tuomaan rauhallisuutta tarvittavissa hetkissä myös meidän pelaamiseemme. Tervetuloa takaisin Honkaan Sofia!, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan sanoo.

Back to top