Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Noora Hämäläinen!

Julkaistu

Honka vahvistuu ensimmäisellä uudella pelaajalla, kun Noora Hämäläinen liittyy joukkueeseen. 20-vuotias Hämäläinen on pelannut koko tähänastisen uransa Ilveksessä, lukuun ottamatta kahta Pallo-Iiroissa lainalla pelattua Ykkösen ottelua kaudella 2020. Hämäläinen on kuulunut Ilveksen runkopelaajiin ja päättyneellä kaudella hän pelasi kahdessakymmenessäyhdessä liigaottelussa. Koko liigauralla kasassa on toistaiseksi kuusikymmentäyhdeksän ottelua ja kaksi maalia.

On kiva päästä uuteen joukkueeseen ja odotan innolla tulevaa. Kun lähdin miettimään, mihin joukkueeseen haluan, niin ykkösvaatimuksena oli laadukas ympäristö. Honka teki minuun sillä suuren vaikutuksen. Tavoitteeni tulevalle kaudelle on päästä huippukuntoon ja nauttia pelaamisesta. Haluan myös nähdä joukkueen kehittyvän entisestään, Hämäläinen itse kommentoi siirtoaan.

On hienoa, että saimme Nooran joukkueeseemme. Hänellä on ollut hyvät vuodet Ilveksessä, jossa hän on kehittynyt hienosti. Noora on hyvin monipuolinen pelaaja ja voi pelata meilläkin monilla eri pelipaikoilla. Hän pystyy sopeutumaan erilaisiin pelityyleihin hyvin ja ymmärtää peliä erittäin hyvin. Hänellä on hyvä asenne ja hän on valmis kokeilemaan uusia asioita pelissä. Se auttaa häntä sopeutumaan joukkueeseemme ja pelitapaamme nopeasti. Odotan innolla hänen kanssaan työskentelemistä tulevalla kaudella. Tervetuloa Honkaan Noora!, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Back to top