Etsi tältä sivustolta

Nuppu Rahkonen liigajoukkueen mukaan!

Julkaistu

Hongan B-junioreissa viime kaudet pelannut, 2004 syntynyt laitapelaaja Nuppu Rahkonen nousee edustujoukkueen riveihin.

Rahkonen pelasi päättyneellä kaudella kymmenessä BSM-sarjan ottelussa, joissa syntyi kolme maalia, sekä neljässä karsintaottelussa. Edelliskaudella kuuteentoista BSM-sarjaotteluun syntyi viisi osumaa. Debyyttinsä Kansallisessa Liigassa Rahkonen teki jo kaudella 2021, tultuaan vaihdosta kentälle viimeiseksi puolituntiseksi KuPS:ia vastaan. Kaudella 2022 liigaminuutteja kertyi noin sama määrä ja ne tulivat kauden avausottelussa PK-35:ttä vastaan. Lisäksi Rahkonen pelasi helmikuussa täydet minuutit edustusjoukkueen paidassa Suomen Cupin ottelussa Ilves/2:sta vastaan ja iski 3-0 voiton toisen maalin.

Fiilikset ensi kaudesta ovat hyvät ja odottavat. Hongan naisten edustuksen mukaan hyppääminen tuntuu omalla kohdallani juuri oikealta ratkaisulta. Tutut valmentajat ja pelaajat luovat turvallisen ympäristön kehittyä pelaajana. Tavoitteeni ensi kaudelle on saada lisää pelikokemusta kovissa liigapeleissä, sekä omalla panoksella auttaa myös joukkuetta menestymään, Rahkonen sanoo.

Olen tyytyväinen Nupun kehittymiseen viime vuosina. Hän on ollut yksi BSM-joukkueen tasaisimmin suorittaneista pelaajista viime kaudella ja tämä on luonteva edistysaskel hänelle. Hän on niin fyysisesti kuin henkisestikin valmis edustusjoukkueen vaatimuksiin. Nuppu on pelaaja, joka voi pelata niin hyökkäys- kun puolustuspäässäkin joukkueelle. Hän tekee kovasti töitä kentän molemmissa päissä ja hänellä on hyvä viimeistely- ja keskitystekniikka. Uskon, että Nupulla on paljon piilossakin olevia ominaisuuksia, jotka vaativat haasteita kehittyäkseen. Tervetuloa joukkueeseen Nuppu!, kommentoi puolestaan päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top