Etsi tältä sivustolta

Aino Nurmi jatkaa Hongassa

Julkaistu

Honka ja Aino Nurmi ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kausi 2023 on Nurmelle jo yhdestoista keltamustassa paidassa.

Hongan paidassa Nurmi nähtiin ensimmäistä kertaa jo 2013. Pääsarjassa Nurmi debytoi kahden ottelun verran kaudella 2016.

Monipuolisesti eri rooleissa laidalla pelaavan Nurmen viime kausi päättyi loukkaantumiseen. Sitä ennen kausi oli alkanut vahvasti, sillä hän pelasi lähes täydet minuutit ensimmäisessä kuudessa liigaottelussa ja viimeisteli myös kaksi maalia. Myös talven Suomen Cupissa Nurmi onnistui maalinteossa voitossa Ilveksestä, tultuaan vaihdosta kentälle vain muutamaa minuuttia aiemmin. Yhteensä Nurmella on tähän mennessä kasassa 46 ottelua pääsarjatasolla.

Hyvät ja odottavat fiilikset ensi kaudesta. Omalta osaltani Hongassa jatkaminen tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Hyvä ilmapiiri, osaavat valmentajat ja laadukkaat treeniolosuhteet helpottivat päätöstä. Oma kausi päättyi jo toukokuussa ikävästi loukkaantumiseen ja polvivammaan, joten tällä hetkellä ykköstavoite on kuntouttaa polvi takaisin pelikuntoon ja sen jälkeen pelata ehjä kausi. Haluan myös omalla panoksellani auttaa joukkuetta menestymään mahdollisimman hyvin, Nurmi kommentoi.

Ainolla oli mahtava alku viime kaudella ja hän oli matkalla uransa toistaiseksi parhaaseen kauteen. Valitettavasti loukkaantuminen vei hänet sivun loppukaudeksi. Hän on nyt kuntoutumassa ja odotamme innolla, että saamme hänet takaisin kentälle. Hän on pelaaja, jolla on erittäin hyvät tekniset taidot ja hän pystyy pelaamaan monella eri pelipaikalla ja mukautumaan eri pelityyleihin, mikä sopii tähän joukkueeseen täydellisesti, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Back to top